Κουρουμπλής: Δεν είναι κακό που προπαγανδίζουμε το «όχι» στο υπ. Υγείας

kourouplispanagiotis

Καμπάνια υπέρ του «όχι» κάνει το υπουργείο Υγείας, με τον υπουργό όχι μόνο να το παραδέχεται, αλλά και να δηλώνει ότι δεν είναι κακό να γίνεται μια τέτοια προπαγάνδα.

Την ώρα που φαρμακοποιοί και διευθυντές νοσοκομείων προειδοποιούν ότι ήδη ξεκίνησε το εμπάργκο στις προμήθειές τους, ο υπουργός μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega αναφέρθηκε στην καμπάνια του υπουργείου και δήλωσε ως επιχείρημα ότι «δεν χρεώσαμε τίποτα».

«Ε, και λοιπόν πού το κακό με το mail που στείλαμε;» αναρωτήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής απαντώντας με τον τρόπο αυτό στην αποκάλυψη ότι με έγγραφο του ο γενικός γραμματέας Υγείας το οποίο έφυγε σε σειρά άλλων γενικών γραμματέων της κυβέρνησης, υπουργών, στελεχών του Μαξίμου και διοικητικών στελεχών του Δημοσίου, καλεί ανοικτά σε «ΟΧΙ» με κείμενο που τιτλοφορείται «γιατί λέμε ΟΧΙ στο τελεσίγραφο των θεσμών».

«Δεν χρεώσαμε τίποτα, ούτε επιβαρύναμε το υπουργείο, ούτε στείλαμε φακέλους» συνέχισε τη λογική του ο κ. Κουρουμπλής προσθέτοντας προς υπεράσπισή του το επιχείρημα ότι «το πολιτικό σύστημα παίρνει θέση».

parapolitika.gr