«Κουλουβάχατα» στο τοπικό ΠΑΣΟΚ-Τρέχουν τώρα να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ, η περιβόητη δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και έγινε όπως όλα δείχνουν, κατόπιν παραγγελίας συγκεκριμένου στελέχους του κόμματος για τη δύναμη των υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές, εμφανίζοντας τον Γιώργο Οικονόμου να καταλαμβάνει ποσοστό θετικής ψήφου σε όσους ρωτήθηκαν 65% και να ακολουθούν με διαφορά ο Γιώργος Ηλιάδης και ο Σωτήρης Μπλέτσας.

Η αντίδραση Ηλιάδη-Μπλέτσα στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ήταν άμεση και σκληρή, αμφισβητώντας ευθέως τα ευρήματα και κάνοντας λόγο για «σικέ» παιχνίδι, όταν μάλιστα δεν έχει ανακοινωθεί όλο το ψηφοδέλτιο στο νομό, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις από τα κεντρικά του κόμματος.

Είναι φανερός ο εκνευρισμός και η δυσαρέσκεια πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, κυρίως για την σκοπιμότητα διενέργειας μιας τέτοιας δημοσκόπησης την παρούσα χρονική στιγμή και το κατά πόσο βοηθάει όλο αυτό στην προσπάθεια του κόμματος να εξασφαλίσει ένα καλό ποσοστό στο νομό.

Μάταια προσπαθούσε ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων στα τοπικά ΜΜΕ, να δικαιολογήσει την ύπαρξη της δημοσκόπησης, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει και τις απαραίτητες ισορροπίες λόγω του ρόλου του. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα πάει πλέον ενωμένο ή κατακερματισμένο το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές σε τοπικό επίπεδο, μιας και ο Ηλιάδης εμμέσως πλην σαφώς απείλησε με αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο.

Θα έχει όντως ενδιαφέρον να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν από δω και πέρα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και αν αυτό που έγινε μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου…