«Κουλουβάχατα» με φόντο την εκλογή Γραμματέα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

Ραδιοφωνικά ξεμπροστιάσματα είχαμε το πρωί της Δευτέρας στα Τρίκαλα, μεταξύ τοπικών στελεχών, αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Γραμματέα στη νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάσεις, αντεγκλήσεις και έντονο παρασκήνιο έφεραν στο φως, οι σημερινές καταθέσεις στην πρωινή εκπομπή της Ραδιοφωνικής Λέσχης, των Χρήστου Μπάτζιου και Θόδωρου Σπανού για την τακτική, τις «συμμαχίες» και τις υπόγειες διαδρομές που ακολουθήθηκαν για την εκλογική κόντρα του Σταύρου Νταούλα και του Σάκη Ξάφου, με την τελική επικράτηση του πρώτου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπάτζιος δήλωσε:

«Κάποιοι άνθρωποι δώσανε στον Θανάση Ξάφο υπέρμετρες ελπίδες ότι θα πάρει τη θέση του γραμματέα. Το παράδειγμα του Θόδωρου του Σπανού είναι το πιο χαρακτηριστικό, ο οποίος εκτελώντας ως μακρύ χέρι του Γιώργου Οικονόμου, διακήρυττε παντού την ανάγκη να βγει ο Σάκης ο Ξάφος στη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έφτασε στο σημείο να παζαρεύει τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πείσει δικό μας εκλέκτορα να ψηφίσει το Σάκη Ξάφο. Πρόκειται για ένα νέο παιδί, επιλαχών δημοτικός σύμβουλος στη δική τους δημοτική παράταξη του κ. Κρεμμύδα, στον οποίο είπε ευθέως: ψήφισε το Σάκη και εγώ θα παραιτηθώ και θα γίνεις εσύ δημοτικός σύμβουλος.

Όπως τόνισε και ο γραμματέας μας νωρίτερα, κάποιες οικογένειες εξακολουθούν να θεωρούν ότι κάνουν κουμάντο στους υποτελείς τους. Τζάκια τα οποία έχουν σβήσει από την πολιτική τους επιρροή, απλά έχουν οικονομική ισχύ, αισθάνονται ότι μπορούν να καθορίζουν καταστάσεις. Με αποτέλεσμα να φτάσουν σε τέτοιες γελοιότητες.

Το κόμμα μας δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα, παρά μόνο για να τα καταγγείλει και να τα ΄τσεκουρώσει’ δημόσια. Αρκετά με τους παραγοντίσκους που κυκλοφορούν στην πόλη μας.»

Ηχητικό