Κώστας Τρέλλης: Οκτώβριο οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες και στο τέλος της 4ετίας οι εκλογές

Καλεσμένος του δημοσιογράφου Δημήτρη Παδιού στην ενημερωτική εκπομπή του Σαββάτου «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Τρικάλων της ΝΔ Κώστας Τρέλλης, ο οποίος μίλησε για πολλά θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του.

Αναφορικά με την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, ο κ. Τρέλλης επεσήμανε πως η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει σκληρά μέτρα για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, σε μια πρωτοφανή πανδημία που έπληξε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά όλο τον πλανήτη. Όμως φρόντισε να γίνουν προσλήψεις στο σύστημα υγείας, να διπλασιαστούν οι κλίνες στις ΜΕΘκαι πολλά άλλα. Κάποια μέτρα αποτελούσαν μονόδρομο, μέχρι την σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων επίσης έκανε εκτενή αναφορά στην δραστηριότητα και προσφορά στη κοινωνία του Υπουργού Κώστα Σκρέκα, των δύο Βουλευτών Θανάση Λιούτα και Κατερίνας Παπακώστα, του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, όσο και των Δημάρχων του νομού που πρόσκεινται στη ΝΔ, δηλώνοντας ως επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης στο νομό, την απόλυτη ικανοποίηση του από την μέχρι τώρα πορεία τους.

Ο κ.Τρέλλης ανέφερε επίσης ότι χθες συμμετείχε ο ίδιος στη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, όπου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προέβη σε τρεις δηλώσεις:

Πρώτον ότι τον προσεχή Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν ανά τη χώρα οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες στις κατά τόπους κομματικές οργανώσεις, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 θα πραγματοποιηθεί το τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διαγραμματειακού Οργάνου, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στο τέλος της 4ετίας.