Κώστας Σκρέκας : Η επένδυση της εταιρείας Κλιάφα θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας!

 

Εγώ έχω μία εικόνα ανεξήτηλα χαραγμένη στο μυαλό μου: Είναι περίπου 20-22 χρόνια πριν, όταν οικογενειακώς επισκεφτήκαμε την Οικογένεια Σαράντη ανήμερα του Πάσχα, που γιόρταζε την Ανάσταση του Κυρίου με τον παραδοσιακό οβελία μπροστά στα γραφεία τους, στην εταιρεία ΤΥΡΑΣ. Αυτό έχει γίνει θεσμός και ακόμα και σήμερα επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο αυτό το έθιμο, που δείχνει πόσο προσγειωμένοι είναι και πόσο θυμούνται από πού έχουν ξεκινήσει.

Τότε ήταν μια μικρομεσαία επιχείρηση, ένας ανερχόμενος τοπικός πρωταγωνιστής. Σήμερα, 22 χρόνια μετά, είναι ένας εθνικός πρωταθλητής, είναι ένας ανερχόμενος ευρωπαϊκός πρωταγωνιστής, με εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας, με συνεχείς επενδύσεις και επέκταση της γκάμας των προϊόντων τους. Πέρασαν δύο δύσκολες δεκαετίες, αλλά ακόμα και μέσα στα χρόνια της κρίσης, ακόμα και όταν είχαμε capitalcontrol, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Σαράντη ξεπερνούσε τη μία χρονιά μετά την άλλη με διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης. Κι αυτό δείχνει πόσο προσηλωμένοι ήταν πάντα στη δουλειά τους, στην καινοτομία, στις επενδύσεις, μαζί με τους εργαζόμενους τους, που τους σέβονται απόλυτα, και βέβαια μαζί με την οικογένεια τους.

Δεν πρέπει να παραλείψω να αναφέρω και τη σημαντική προσφορά του Ομίλου στην τοπική κοινωνία, το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει.

Σήμερα, λοιπόν, είμαστε εδώ για να χαρούμε μαζί με την Οικογένεια Σαράντη τη χαρά τους. Για μια ιστορική επιχείρηση που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα αναψυκτικά που παρήγαγε. Για μια επένδυση που ξεπερνάει τα 16.000.000 ευρώ και θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας. Και γνωρίζουμε πώς επιλέγετε το προσωπικό σας, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στους συντοπίτες μας, στο σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ο τόπος μας.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ να συνεχίσετε αυτή την πορεία και να συνεχίσετε να επενδύετε στον τόπο μας.

 

Σας ευχαριστούμε