Κώστας Μαράβας: Το κάνουν συνειδητά και μεθοδευμένα!

pyli mar 3

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην Δ.Ε. Πύλης η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού με επικεφαλής τον Κώστα Μαράβα.

Ο Κώστας Μαράβας συνεχίζει τις συναντήσεις με τα μέλη του συνδυασμού του, «Πρώτα ο άνθρωπος», ανά Δημοτική Ενότητα ( Την Τετάρτη έγινε συνάντηση στους Γόμφους, την Παρασκευή στη Πύλη και συνεχίζει με τον πρώην δήμο Πιαλείων ). Το λόγο πήραν αρκετοί από τους υποψηφίους συμβούλους μίλησαν για το πρόγραμμα και τον τρόπο δράσης της προεκλογικής περιόδου στη συνέχεια ο κ. Κώστας Μαράβας τόνισε:

«Η κοινωνία μας ζητά ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο της, τη γειτονιά της, την καθημερινότητά της και το κυριότερο, ειλικρινές ενδιαφέρον για τους ανθρώπους της, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Αυτή την αρχή αντιπροσωπεύει ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» που δημιουργήσαμε και με τον οποίο επιθυμούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας ως Δημοτική Αρχή. Ο Δήμος μας πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών με τις δυνάμεις του. Να πάρει την ΤΥΧΗ του στα χέρια του.

Η τύχη αυτού του τόπου δεν μπορεί να παραμένει άλλο σε ανθρώπους που κακοποιούν την αλήθεια. Και αυτό το κάνουν συνειδητά και μεθοδευμένα.

Για να χρησιμοποιεί κάποιος τη «λάσπη» αντί για πολιτικό λόγο, το κάνει μόνο αν ξεχυλίζει ο ίδιος απ’ αυτήν».

pyli mar1

.