Κώστας Κρεμμύδας: Δεν είμαι αρνητικός στο να ηγηθώ ψηφοδελτίου

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου θα γίνει η ολομέλεια της παράταξης του Κώστα Κρεμμύδα, όπως δήλωσε σήμερα μιλώντας στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 :

 «Στις 03/10 θα κάνουμε την ολομέλεια της δημοτικής μας παράταξης, και το κάλεσμα αφορά όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού. Όπως θα είναι αυτονόητο ότι είναι καλεσμένοι και οι εκπρόσωποι των δυο κομμάτων που στηρίζουν την παράταξη μας.

Θα κάνουμε έναν απολογισμό αυτών των δυο ετών, και από κει και πέρα θα ανοίξει μια κουβέντα για το τι μέλει γενέσθαι στις επόμενες εκλογές. Η γνώμη μου είναι ότι η ευρύτερη κεντροαριστερά πρέπει να εκπροσωπείται από ένα ψηφοδέλτιο. Θεωρώ ότι πολλά περισσότερα ενώνουν τις παρατάξεις του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ αυτοδιοικητικά, παρά τις χωρίζουν. Συνεπώς, για να υπάρξει αξιόλογη παρουσία και να διεκδικήσει ο χώρος της κεντροαριστεράς την επόμενη δημοτική αρχή, πρέπει να κατεβεί με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Μπορεί το 2019 να τορπιλίστηκε η προσπάθεια και να μην πήγαν όπως επιθυμούσαμε τα πράγματα, όμως αυτό και αυτό θα καταθέσω. Και θα σταματήσω να απολογούμαι που προτείνω συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πλέον συνεργάζονται με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εγώ δεν είμαι αρνητικός στο να ηγηθώ και να έχω ξανά την υποψηφιότητα στο Δήμο, έχω την εμπειρία και ξέρω να διαχειριστώ τις καταστάσεις.»