Κώστας Αργυρίου: Δεσμεύομαι να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του κόσμου με στόχο την πρόοδο του τόπου μας

Ύστερα από μια περίοδο μεγάλης δοκιμασίας, καλούμαστε την Κυριακή να αναδείξουμε μέσα από την κάλπη τους ανθρώπους οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προέκυψαν, που προκύπτουν και θα προκύψουν στο μέλλον.

 Δηλώνω υπεύθυνα πως είμαι πρόθυμος και αισθάνομαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις της κοινωνίας μας και να δώσω λύσεις μέσα από την εμπειρία μου ως άνθρωπος αλλά και πολίτης αυτού του τόπου. Παίρνω το θάρρος και ζητώ από τους συμπολίτες μου την στήριξη τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους, με την διαβεβαίωση ότι θα είμαι συνεχώς δίπλα τους, έτσι ώστε από θέση ευθύνης να μπορέσω να προσφέρω αυτά που χρειάζονται.

 Φτάνοντας στο τέλος ενός έντιμου και ταπεινού αγώνα, αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μου.

Οφείλω όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα σε όσους εξέφρασαν και εκφράζουν την στήριξη και την εκτίμηση τους στο πρόσωπό μου.

Δεσμεύομαι να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και να πραγματώσω τις προσδοκίες τους, με στόχο την πρόοδο του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Κώστας Αργυρίου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Επανεκκίνηση v. 3» του Νίκου Σακκά