Κοσμοσυρροή στην ομιλία Ανδρουλάκη στα Τρίκαλα-Το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ [foto]

 

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση φίλων και στελεχών του κόμματος, που θύμισε παλιές καλές εποχές του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ, μίλησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στον αύλειο χώρο του μουσείου Τσιτσάνη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο χώρο λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από εκατοντάδες φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος, που είχαν κατακλύσει το χώρο.

Την πολιτική εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης, ενώ αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα ο Νίκος Ανδρουλάκης όπου άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η χώρα δεν χρειάζεται ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα, αλλά να βγάλει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ από τις κάλπες, που θα σταθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος ως η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη.

Μάλιστα ι κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να μιλήσει στην «καρδιά» του μέσου ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας τα ονόματα των αείμνηστων Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργου και Φώφης Γεννηματά, λέγοντας πως το κόμμα ανέκαθεν με κοινωνική δικαιοσύνη παρείχε στήριξη στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και στην αγροτιά, δίνοντας υπόσταση, αξιοπρέπεια και καλύτερες συνθήκες ζωής.

« Σήμερα ο κ. Ο Μητσοτάκης νομίζει ότι μπορεί να κρύψει την επιτελική του αποτυχία, τη βαρύτατη προσβολή των θεσμών, τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών και την εργασιακή ανασφάλεια. Δεν ζητά θετική ψήφο για το έργο του. Τι κάνει; Περιφέρει το σκιάχτρο διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα και λέει: “Ψηφίστε με, γιατί θα έρθουν αυτοί ”. Λέω λοιπόν από τα Τρίκαλα: Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για να μην έρθει κανένας από τους δύο » ανέφερε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο τέλος της ομιλίας του ζήτησε από τον κόσμο να αγωνιστεί για την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, ενώ στην εξέδρα ανέβηκαν να χαιρετίσουν το κοινό σε πανηγυρική ατμόσφαιρα οι υποψήφιοι Βουλευτές του νομού Τρικάλων Στέλλα Ζολώτα, Γιώργος Ηλιάδης, Ιωάννα Καρρά, Χρήστος Κωστούλης, Σωτήρης Μπλέτσας και Γιώργος Οικονόμου.