Κορυφώνει τη Πολιτική Δραστηριότητα για τις Ευρωεκλογές το ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας, οι Κομματική  Οργανώση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα  εντείνει την πολιτική της δραστηριότητα, καθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών. 

Έτσι, το πρόγραμμα περιοδειών- συγκεντρώσεων ολοκληρώνεται αυτή τη βδομάδα ως εξής:

  • Δευτέρα 3 Ιούνη στην Καλαμπάκα –Κεντρική Πλατεία , 9μμ θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά , μέλος της ΚΕ , Γραμματέας ΕΠ Θεσσαλίας & υποψήφια ευρωβουλευτής του Κόμματος.
  • Τρίτη 4 Ιούνη θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα και θα συναντηθεί με ανθρώπους του αθλητισμού ο Νίκος Παπαδόπουλος υποψήφιος Ευρωβουλευτής (επαγγελματίας ποδοσφαιριστής-τερματοφύλακας)
  • Τρίτη 4 Ιούνη στη Φήκη , 8:30μμ θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας , μέλος της ΚΕ , μέλος του τμήματος αγροτικής πολιτικής και οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ , καθώς και μέλος της γραμματείας της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων(ΠΕΜ)
  • Τετάρτη 5 Ιούνη– στη Φαρκαδόνα, 9μμ, κεντρική πλατεία θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας , μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής , πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας
  • Πέμπτη 6 Ιούνη στην Πύλη, 8:30μμ , έμπροσθεν καφετέριας «Λέων»-στην οδό Τρικάλων-Άρτας στο κέντρο της Πύλης . Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης , μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ , βουλευτής Λάρισας , αντιπρόεδρος της Βουλής.
  • Παρασκευή 7 Ιούνη στα Τρίκαλα , 7:30μμ, πλατεία παλαιού δεσποτικού , θα πραγματοποιηθεί  το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ . Μια πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση-πρόταση της ΚΝΕ που απευθύνεται σε μαθητές αλλά και φοιτητές και νέους εργαζόμενους.