Κορυφαίο το απογευματινό Αργιθεατών

Ήταν  πραγματικά κορυφαίο και μοναδικό το απογευματινό των Αργιθεατών στο ξενοδοχείο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ (2-04-2017)

Τυχεροί ήταν οι παρευρισκόμενοι που επέλεξαν το απογευματινό των Αργιθεατών,γιατί δεν υπήρξε μόνο κέφι,χορός,τραγούδι,ξεφάντωμα αλλά μια πλούσια και μεγάλη σε διάρκεια ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με το τραγούδι’’Φίλοι μ’καλώς ορίσατε’’ με την νεοσύστατη χορωδία του Συλλόγου μας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου καλοσώρισε τους παρευρισκομένους. Στη σύντομη ομιλία της αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων έχει αποδείξει έμπρακτα,πέρα από την πολιτιστική του δράση και την κοινωνική του προσφορά και ψυχαγωγία σε όλα τα ευαγή ιδρύματα του Νομού μας και όχι μόνο,όπως Χρονίων Παθήσεων,ΚΗΦΗ, Ειδικό Σχολείο, Γηροκομείο,εκκλησίες και Μοναστήρια.

Κάθε χρόνο για 14 χρόνια εν όψει των εορτών του Πάσχα ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων ταξιδεύει για την Αργιθέα για να προσφέρει ψυχαγωγία, αγάπη και από το περίσευμά του δώρα σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.

Έτσι και φέτος θα πράξει. Οι Αργιθεάτες Τρικάλων στηρίζουν το Σύλλογό τους . φαίνεται ότι ξέρουν να διασκεδάζουν για τα καλά σκορπίζοντας άφθονο κέφι και ο γυναικείος πληθυσμός που συμμετείχε απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Τα χορευτικά μας στο πέρασμά τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν,πάντα υπό την επίβλεψη του χορ/λου  Παναγιώτη Μάνου.

Σ’αυτό το απογευματινό έγινε χαμός !! αυτό οφείλεται  στον Άγγελο  Βλάχο.Τον ευχαριστούμε θερμά.

Το Δ.Σ  του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης , 1 και κάτι

Χαλβάς Μπουλουγιώργος,ταβέρνα το Τσικάλι,πτηνοτροφείο Ζάχου Φήκη  Τρικάλων τον κ.Αθανάσιο Λιούτα,το εργοστάσιο Γάλακτος Τρίκκη,

Τα καταστήματα της πόλης μας για τά δώρα στη λαχειοφόρο,τα καταστήματα Βιολάντα και Δερμίση, την τηλεόραση Τ.Υ 10,Το Ράδιο ζυγό, τις εφημερίδες για την προβολή της εκδήλωσης, καθώς και τις κυρίες του χορευτικού για τα σπιτικά εδέσματα.Τιμιτικές προσκλήσεις δεν εστάλησαν από το Σύλλογο.