Κοπή πίτας των κλιμακίων του ΕΟΔΥ νομού Τρικάλων

 

Ο Συντονιστής Ιωάννης Κουτσονάσιος, το επιστημονικό και λοιπό προσωπικό των ΚΟΜΥ-ΕΟΔΥ Νομού Τρικάλων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Παρασκευή 25-2-2022, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και του Αναπληρωτή Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Ηλία Τσιαούση.  

Ο κ. Κουτσονάσιος μετά τις καθιερωμένες ευχές, συνεχάρη όλο το προσωπικό των κλιμακίων του ΕΟΔΥ Νομού Τρικάλων που σχεδόν δυο χρόνια τώρα, εργάζεται καθημερινά για την αναχαίτιση της πανδημίας και πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο.  

Ευχαρίστησε τόσο την Αντιπεριφέρεια Τρικάλων και Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και την διοίκηση της  5ηςΥΠΕ για την άψογη συνεργασία που αποβαίνει προς όφελος των πολιτών.  

Ο κ. Μιχαλάκης και ο Τσιαούσης εξήραν το έργο των ΚΟΜΥ- ΕΟΔΥ και δήλωσαν ότι ο καθένας από την θέση του, θα συνεχίσουν να βοηθούν τα κλιμάκια ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες με τον καλύτερο τρόπο.  

Τυχερή της βραδιάς η νοσηλεύτρια Κατερίνα Μπαντίκου,  όπου κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα δώρο του ταξιδιωτικού γραφείου ΑΚΤΙΝΑ ARTIONTRAVEL&TOURISM( κ.Τσουρβάκα), Στρ. Σαράφη 19- Τρίκαλα.