Κοπή πίτας με προγραμματισμό νέων δραστηριοτήτων για τους Τρικαλινούς υδραυλικούς

Την πρωτοχρονιάτική πίτα του έκοψε χθες ο Σύνδεσμος Υδραυλικών νομού Τρικάλων, ένα από τα πιο δραστήρια επαγγελματικά σωματεία του νομού.

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρο» και εκτός από το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του συνδέσμου, τους βοηθούς τους και τις οικογένειές τους παραβρέθηκαν ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Τρικάλων  Νικόλαος Λύχος.

Την πίτα των υδραυλικών ευλόγησε ο π. Λάμπρος Κολώνας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευημερία για τον κλάδο, τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Βαλομάνδρας, ο οποίος έκανε αναφορά στις δράσεις και τα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους, ενώ καθόρισε και μια σειρά δράσεων για το επόμενο διάστημα όπως είναι η διοργάνωση επίσκεψης μελών του συνδέσμου το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου στην έκθεση Climatherm στην Αθήνα, με παράλληλη επίσης επίσκεψη στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», η έναρξη σεμιναρίων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε συνεργασία με το ΑΚΕΘ και η διοργάνωση ημερίδας σχετικά με την .έλευση του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα, με την συμμετοχή του ΤΕΕ Θεσσαλίας, του Δήμου Καλαμπάκας κ.α.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο οποίος ευχήθηκε καλές δουλειές σε όλους, τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός και θα είναι δίπλα σε κάθε επαγγελματία που έχει την ανάγκη του.

Μετά την κοπή της πίτας και τις ομιλίες, ακολούθησε μικρή δεξίωση για τους υδραυλικούς και τα μέλη των οικογενειών τους.