Κόντρα Κασσελάκη – Πολάκη: «Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε»

Με αφορμή την αγορά των F-35, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να μίλησε σε έντονο ύφος στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έχει διαφορετική άποψη για το θέμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη σύσκεψη του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα των F-35.

Η σύγκρουση των δύο ανδρών έφθασε σε τέτοιο σημείο όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε στον βουλευτή των Χανίων «Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε».

Σημειώνεται ότι στις 17:00 σήμερα έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με τα φώτα πλέον να στρέφονται εκεί και στο πως θα εξελιχθεί η κατάσταση που δείχνει να διαμορφώνεται.

Το χρονικό της ρήξης 

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από σιωπή πολλών ημερών, ο Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε, μέσω του Ευ. Αποστολάκη, τη θετική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά των F-35 «υπό προϋποθέσεις».

Αυτό συνέβη λίγες ώρες μετά την οργισμένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη την Τρίτη, ο οποίος τάχθηκε με σαφήνεια κατά της αγοράς των F-35.

«Πού πήγαν τα παραπάνω κρεβάτια ΜΕΘ που διαφήμιζε η Ν.Δ. την εποχή της πανδημίας;;; (Από τη δωρεά Νιάρχου λέω, γιατί σιγά μη δίνατε λεφτά εσείς) ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ;;; Θα χορτάσουμε με υπερτιμολογημένα F-35 όμως….», ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης κάνοντας σαφείς τις προθέσεις του, την ώρα που η Κουμουνδούρου δεχόταν κριτική για σιωπή και θολή στάση επί του θέματος.