Κων/νος Παπαευθυμίου: οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν και πάλι στη μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη

Όχι μόνο πολιτική αλλά και ηθική ήττα υπέστη την προηγούμενη Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά τον υποψήφιο Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Κων/νο Παπαευθυμίου, αφού όπως ό ίδιος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κόσμος αποδοκίμασε συμπεριφορές όπως του Πολάκη, του Πετσίτη, του Καρανίκα, της Κουντουρά, του Τζουμάκα και άλλων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, που τους χαρακτήρισε πολιτικούς γυρολόγους.

Δεν μπορεί ο κόσμος να συγχωρέσει τον Τσίπρα, όταν την ώρα που μιλάει για την Ελλάδα των πολλών, την ίδια ώρα να κάνει διακοπές σε κότερο. Δεν μπορεί ο κόσμος να συγχωρέσει τον Τσίπρα, όταν μιλάει για καταπολέμηση της διαπλοκής και την ίδια ώρα έχει στο ευρωψηφοδέλτιο του τον Πέτρο Κόκκαλη, δεν μπορεί να του έχουν κόψει 5 συντάξεις και λίγες μέρες πριν από τις εκλογές να του δίνουν 220 ευρώ προεκλογικό επίδομα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ.

Για το Κίνημα Αλλαγής ο Κων/νος Παπαευθυμίου ευχήθηκε να υπάρχει ένα ικανό στέλεχος που θα προστεθεί στο ψηφοδέλτιο,  ώστε να μπορέσει να βοηθήσει να πάει το κίνημα συντεταγμένα και με αξιώσεις στις εθνικές εκλογές.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, λέγοντας πως οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν και πάλι στην μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη που είναι το Κίνημα Αλλαγής, ενώ σε προσωπικό επίπεδο συνεχίζει τις πυκνές του επαφές με τους πολίτες όλου του νομού, ενώ εντός των ημερών θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το νέο του πολιτικό γραφείο που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 4 στον 1ο όροφο.