Κλειστά σχολεία στα Τρίκαλα!!!

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες 2ημέρες αναφέρει συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις και συνθήκες παγετού σε ολόκληρο το νομό Τρικάλων.

Λαμβάνοντας υπόψη τον παγετό, την υπολειτουργία των συστημάτων θέρμανσης των σχολικών μονάδων λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων αλλά και τα δελτία πρόγνωσης καιρικών φαινομένων αποφασίστηκε για σήμερα η μη λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων του νομού.

Με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών όλα τα σχολεία του δήμου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 ίσως και αύριο επισήμανε στο ράδιο Ζυγός η κ. Κάκλα η οποία συνέχισε λέγοντας πως οι γονείς… πρέπει να γνωρίζουν από την προηγούμενη, ενώ έδειξε ενοχλημένη από την χθεσινή απόφαση του δημάρχου να λειτουργήσουν τα σχολεία από τις 10:00 π.μ.

Ο δήμαρχος κ. Παπαστεργίου – στο ίδιο ραδιόφωνο – ανέφερε πως έστειλε επιστολή στο υπουργείο για την επανεξέταση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων, όπως για παράδειγμα εάν θέλουν να γίνουν μαθήματα με ευθύνη των γονέων κ.α. Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.