Κλείνει ένα ένα τα μέτωπα ο Μανώλης

 

Είναι αλήθεια πως έχει φορτωθεί πολλές ευθύνες στις πλάτες του ο Γραμματέας του «Κινήματος Αλλαγής» στα Τρίκαλα Γιώργος Μανώλης, φαίνεται όμως παρότι νέος ακόμη στα καθήκοντα του, να τις φέρνει σε πέρας με επιτυχία.

Ως Γραμματέας που είναι, απ’ αυτόν περνάνε όλες εκείνες οι κομματικές διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τις επικείμενες εκλογές, είτε σε εθνικό είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Προς το παρόν φαίνεται να κλείνει οριστικά το θέμα της υποψηφιότητας στην Περιφέρεια, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα κατέλθει εκ νέου υποψήφιος ο καρδιοχειρουργός Νίκος Τσιλιμίγκας, με ισχυρά ερείσματα στην περιοχή και καταγωγή από το νομό Τρικάλων, κάτι που θεωρείται έμμεση επιτυχία και του Γιώργου Μανώλη.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμα θολό τοπίο στον δήμο Τρικκαίων, ενώ πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στους δήμους Καλαμπάκας και Πύλης, με τις υποψηφιότητες των Θοδωρή Αλέκου και Θοδωρή Χήρα.

Όπως και να ‘χει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, ο Γραμματέας του Κινήματος Γιώργος Μανώλης, θα κλείσει και τα εναπομείναντα ανοιχτά μέτωπα με την ίδια επιτυχία…