Κίνημα δεν πληρώνω : ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!. Μην τους δίνετε και τα τελευταία !

den_plirono_7

 

 

 

 

 

 

 

Να γενικευτεί η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! (Σε Εφορίες και Τράπεζες)

(Όσοι έχετε ακόμη χρήματα, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!. Μην τους δίνετε και τα τελευταία!)

Ο Λαός δεν μπορεί να πληρώσει τίποτα πια. Σε λίγο δεν θα έχει στην κυριολεξία ούτε ευρώ στην τσέπη!

Ο Λαός πένεται και άρχισε να πεινάει. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μαζική εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού! Οι σκηνές από την Κατοχή θα επαναληφθούν!

Ωστόσο, οι αδίστακτοι κυβερνήτες, και η ολιγαρχία του πλούτου που βρίσκεται πίσω τους, καλούν τον λαό να πληρώσει φόρους, φόρους, φόρους! Και συγχρόνως δόσεις και τοκοχρεωλύσια ατελείωτα στις τράπεζες.

Γνωρίζουν οι ίδιοι οι πουλημένοι κυβερνήτες ότι τα ραβασάκια της εφορίας (χαράτσια, τέλη, εισφορές, φόροι…) δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ! Όπως και τα χρέη στις τράπεζες. Λόγω αντικειμενικής αδυναμίας. Τίποτα δεν μπορείς να πάρεις απ’ αυτόν που δεν έχει!

Πλημμύρα, όμως τα ραβασάκια, συνοδευόμενα πάντα από απειλές, και τρομοκρατία. Κόψτε το κεφάλι σας και πληρώστε! Γιατί αλλιώς θα σας κατασχέσουμε τα σπίτια, τους μισθούς και τις συντάξεις σας και θα σας βάλουμε φυλακή! μας απειλούν.

Μα είναι δυνατόν να βάλουν εκατομμύρια Έλληνες στη φυλακή;!

Ο σκοπός τους προφανής. Με τις απειλές και τον εκφοβισμό θέλουν να μας πάρουν και τα τελευταία ευρώ. Θέλουν να ξαφρίσουν στην κυριολεξία τον Λαό. Μας θέλουν άφραγκους, εξαθλιωμένους, και συνακόλουθα, υποταγμένους. Θέλουν τον υπερήφανο Ελληνικό Λαό «άβουλο, μοιραίο και σκυφτό» στα ντόπια τροϊκανόδουλα όρνεα και την προστάτιδά τους τρόικα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Χρέος, ελλείμματα, μνημόνια, τρόικα είναι τα όπλα τους για να περάσουν τις βάρβαρες πολιτικές τους, να κάνουν περαιτέρω αναδιανομή  του πλούτου σε βάρος μας και να δημιουργήσουν την Ελλάδα της κοινωνικής ερήμου και της εθνικής υποτέλειας.

Αδιαφορούν για τους ανθρώπους , αδιαφορούν και για την ανάπτυξη (σ’ αυτή τη φάση δεν τη θέλουν). Επιδιώκουν μεθοδικά και συστηματικά οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί πάμφτωτοι και υποδουλωμένοι στον «ασιατικό παράδεισο» του… «Ελλαδιστάν»!

ΚΑΛΟΥΜΕ

ΤΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ, και κατ’ επέκταση όλο τον ελληνικό λαό:

Να προβεί άμεσα σε πλήρη στάση πληρωμών σε εφορίες και τράπεζες, για να διασώσει τα τελευταία χρήματα που έχει ακόμη στα χέρια του.

Έτσι με τα χρήματα που θα σωθούν:

α) θα βοηθήσει κάπως την επιβίωσή του, και

β) με τη διάθεσή τους στην αγορά θα φρενάρει κάπως τη γιγάντωση της ανεργίας και τα λουκέτα.

Αν θέλει χρήματα η μνημονιακή κυβέρνηση, να προβεί:

α) στη φορολόγηση των πλουσίων, και

β) στην πάταξη της μεγαλοφοροδιαφυγής.

Τα χρήματα υπάρχουν. Βούληση απαιτείται!

-ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ!

-ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

-Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!

(Ας μην περιμένουμε να έρθει η στάση πληρωμών ντε φάκτο. Θα είναι χειρότερα.)

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ