Κι αν είναι ο Τραγάνης αυτός που ψάχνουν στην κεντροαριστερά για το Δήμο Τρικκαίων;

Δυστοκία και απροθυμία φαίνεται πως επικρατεί στο χώρο της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα, σχετικά με τον ορισμό ενός στελέχους που θα μπορέσει να βγει δυναμικά μπροστά, διεκδικώντας με αξιώσεις τον Δήμο Τρικκαίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κώστας Κρεμμύδας, έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση των «συντρόφων του» για να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο, θέτοντας σαφείς προϋποθέσεις κοινής καθόδου και στήριξης της υποψηφιότητας του από όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, αλλά έκτοτε ουδέν νεώτερον. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, από το γεγονός της ύπαρξης ενός ισχυρού Δημάρχου απέναντι όπως είναι ο Παπαστεργίου, η καταγραφή του γενικότερου πολιτικού κλίματος από την διενέργεια των εθνικών εκλογών που θα προηγηθούν και σίγουρα το μεγάλο οικονομικό κόστος που απαιτείται για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Δεν θα πρέπει όμως μέσα σ΄αυτή την ατμόσφαιρα «παγωμάρας» και γενικής απροθυμίας στο χώρο της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα, να μας διαφεύγει το όνομα του Σταύρου Τραγάνη, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για επιστροφή του στο Α’ βαθμό της αυτοδιοίκησης μετά την θητεία του στην Περιφέρεια, ένα βαθμό άλλωστε που τον γνωρίζει καλά και έχει εμπειρία χρόνων. Υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις ο Τραγάνης θα μπορούσε να ηγηθεί ενός συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων, σε περίπτωση που τελικά ο Κρεμμύδας δεν κατέλθει ως επικεφαλής.

Πάντως ο Τραγάνης προετοιμάζεται εδώ και καιρό, κάνει τις επαφές του και περιμένει την κατάλληλη χρονική στιγμή να…χτυπήσει λαγό, ως δεινός κυνηγός και Πρόεδρος του Κυνηγετικού συλλόγου Τρικάλων που είναι!