Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας – Παραχώρηση Αγάπης

Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας διαβιούν ΑμεΑ κάθε ηλικίας & κάθε αναπηρίας. 

Κάποια από αυτά τα παιδιά δεν έχουν δει ΠΟΤΕ τη θάλασσα, δεν έχουν παίξει ΠΟΤΕ με το κύμα, δεν έχουν γευτεί ΠΟΤΕ την αλμύρα της, δεν έχουν ξαπλώσει ΠΟΤΕ στην άμμο …

Για αυτά τα παιδιά αλλά και για πολλά άλλα φέτος και για πρώτη φορά το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας, με μια πρωτοβουλία του Αρχηγού κ. Μπουρολια Θ. και του Υπαρχηγού κ. Γρηγοριάδη Δ., σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και την Υφυπουργό κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά και τους Πρόεδρους των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής και Θεσσαλίας κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πράξη! 

Τα παιδιά μας απήλαυσαν τη θάλασσα, τον ήλιο, πεντανόστιμα εδέσματα και τη  μοναδικά ζεστή φιλοξενία από το  διοικητή κ. Στρατή Αθανάσιο και όλο το προσωπικό του θέρετρου στο Ζούμπερι όπου και φιλοξενήθηκαν.

Οι ανάγκες των ΑμεΑ κατά περιόδους είναι διαφορετικές και αυτό μας καθιστά άγρυπνους φρουρούς των “θέλω” τους. Αλληλέγγυοι φορείς και απλοί πολίτες αφουγκράζονται τις ανησυχίες μας και συμπορεύονται. 

Αυτό είναι και το μήνυμα που τα παιδιά μας και εμείς θέλουμε να στείλουμε σε όλους όσοι αγαπούν τον Άνθρωπο , τον Άνθρωπο με Αναπηρία ,τον Άνθρωπο που αγαπά τη ζωή και παλεύει καθημερινά για αυτή.

ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ 

Η Πρόεδρος,

Δήμητρα Παππά

Ιατρός Παθολογοανατόμος

Και τα μέλη του ΔΣ του ΚΚΠΠΘ