Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε”: Προστατευόμαστε, δε φοβόμαστε!!!

Το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε” έχοντας συμπληρώσει μια δεκαετία αδιάλειπτης λειτουργίας πάντα έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, παράλληλα με τη φροντίδα και την αποκλειστικότητα που χρειάζεται ένας ασθενής μετά από δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια νοσηλεία.

Οι υπηρεσίες αποκατάστασης που προσφέρουμε εστιάζουν στην εξατομικευμένη φροντίδα και στο προσωποποιημένο ενδιαφέρον για τον κάθε ασθενή μας.

Η Διοίκηση του Κ.Α.Α “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ A.E” με υψηλό αίσθημα ευθύνης από την έναρξη της πανδημίας του Covid-19 έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα που αφορούν τη διαφύλαξη των ασθενών μας, των χώρων μας και των εργαζομένων μας.

Τα μέτρα αφορούν τη προφύλαξη, τη δράση επί της εμφάνισης υπόνοιας κρούσματος της νόσου καθώς και μέτρα ψυχολογικής υποστήριξης των νοσηλευομένων. Το σύνολο των νέων εισαγωγών από την έναρξη της εκδήλωσης της πανδημίας ελέγχονται μοριακά, μέσω PCR test . Επιπλέον, στο κέντρο υπάρχουν διαθέσιμοι θάλαμοι αρνητικής πίεσης.

Όλα τα μέτρα επαγρύπνησης είχαν σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα κρούσμα στο κέντρο μας. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, τις ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων και τη διασφάλιση των ασθενών μας κρίνουμε δόκιμη τη συνέχιση των μέτρων πρόληψης και προστασίας.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς αυτό και δεσμευόμαστε στη διατήρηση και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουμε.

Το Δ.Σ.