Και οι τρεις Τρικαλινοί βουλευτές μας, ράβουν υπουργικά κουστούμια !!!

orkomosia 45

Άρχισε η συζήτηση , για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, ενόψει του ανασχηματισμού, μετά και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Το TrikalaIN σας ενημερώνει, ότι και οι τρεις βουλευτές μας ελπίζουν στην συμμετοχή τους ,στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ως παλαιός Σαμαρικός, ελπίζει σε μια ευνοϊκή μεταχείριση. Ήδη έχει δείξει την δυσαρέσκεια του από  την παραμονή Δένδια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και από την διεκδίκηση  του υπουργείου από άλλους «στρατηγο-βουλευτές».

Ο Κώστας Σκρέκας, ως νεότευκτος  Σαμαρικός, ελπίζει και αυτός, προβάλλοντας την κομματική του προσήλωση, αφού όπως λένε οι άσπονδοι φίλοι του, ξεπερνά  ακόμη και τον… Μπαλούρδο της Ελληνοφρένειας (στο άκουσμα του ονόματος του Σαμαρά, ισχυρίζονται  ότι τον έχουν δει να σηκώνεται, και να βαράει προσοχές!)

Αλλά και ο έτερος  τρικαλινός βουλευτής  Μιχάλης Ταμήλος, θεωρεί κάτι περισσότερο από σίγουρο, ότι θα μετρήσει η αναγνωρισιμότητά του αλλά και τα καλά αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών στο νομό Τρικάλων, τα οποία όπως λέει πιστώνονται στον ίδιο αφού …τους έβγαλε όλους!

Ο κύριος Ταμήλος  εκτιμά επιπλέον, ότι ο Σαμαράς αναζητά υπουργούς τύπου Άδωνη, προσθέτοντας ότι έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον υπουργό υγείας. Στην αντίθετη βεβαίως περίπτωση,συμμετοχής άλλου τρικαλινού  βουλευτή στην κυβέρνηση,  το βέβαιο είναι ότι θα τον βρούμε … στα κεραμίδια!

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό, ότι μόνο μια περίπτωση υπάρχει.

Να υπουργοποιηθούν συγχρόνως και οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ, Διαφορετικά η ζημιά που θα γίνει, θα είναι μεγάλη.  

Στους απαισιόδοξους που λένε ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο, στελέχη των γραφείων των βουλευτών της Ν.Δ., επιμένουν  ότι και στο παρελθόν έγινε κάτι ανάλογο,  με τη συμμετοχή των Χατζηγάκη και Λέγκα  στην κυβέρνηση Καραμανλή και μάλιστα σε πρωτοκλασάτα υπουργεία

 Όπως και όμως να έρθουν τα πράγματα, το TrikalaIN εύχεται καλή επιτυχία στους τρικαλινούς βουλευτές, ενώ ήδη έχει ετοιμάσει από πριν τις σχετικές φωτογραφίες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για τη μεγάλη εκείνη στιγμή.

.