Κατερίνα Παπακώστα: Τα Τρίκαλα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Πρωθυπουργού

Αναφερόμενη στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα, η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη των Τρικάλων, έγινε με κεντρικό άξονα την έναρξη των εργασιών του βορείου τμήματος της Ε-65, αλλά και το Υδροηλεκτρικό Φράγμα της Μεσοχώρας. Η Κυβέρνηση τηςΝέας Δημοκρατίας υλοποιεί έπειτα από δεκαετίες το εμβληματικό έργο του οδικού άξονα Ε65. Ένα στοίχημα για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Για το φράγμα της Μεσοχώρας, ο Πρωθυπουργός έχει τονίσει στον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, πως σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η ΔΕΗ, να επικαιροποιηθεί άμεσα η ΜΠΕ για το φράγμα της Μεσοχώρας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε νέα έκδοση ΜΠΕ και να ολοκληρωθεί το Φράγμα της Μεσοχώρας επιτέλους.

Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στο τιμόνι της χώρας μας και τον ευχαριστούμε για την επιμονή του να πάει την χώρα μας ψηλότερα»!