Καταγγελία για το πάρτι και τη συμπαιγνία

Σήμερα, στα Τρίκαλα, την 21η Φεβρουαρίου 2018, εγώ ο ίδιος προσωπικά αφ’ εαυτού μου, ο γραμματέας της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, Θανάσης Μιχαλάκης, καταγγέλλω τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για την απαράδεκτη, αντιδεοντολογική συμπεριφορά τους.

Μια πράξη ειδεχθής και απεχθής απέναντι στα 45 χρόνια της Λέσχης, δεν μπορεί να περάσει έτσι. Ολος ο τρικαλινός λαός, σε Ελλάδα και υφήλιο, οφείλει να γνωρίζει τα γεγονότα.
Συγκεκριμένα: Στο ετήσιο αποκριάτικο πάρτι της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, είχαμε επιλέξει ως θέμα τη Eurovision, ξεφεύγοντας από τα ειωθότα του κινηματογραφικού γίγνεσθαι, με νέα πνοή στο πλέον διάσημο πάρτι της Αποκριάς στα Τρίκαλα. Ένα πάρτι που «ανοίγει» τους εορτασμούς του τριημέρου και που επί 30 χρόνια παραμένει ακμαίο, δυνατό, πρωτοπόρο.
Ντυθήκαμε όλοι, ήρθαν και οι καλεσμένοι μας που και πάλι γέμισαν τον εξαιρετικά φιλόξενο και οικείο χώρο της «Ανδρομέδας» και αρχίσαμε.
Αμ δε! Δεν αρχίσαμε καλά. Διότι μετά την παρουσίαση των στολών των υποψηφίων, στη διάρκεια της ψηφοφορίας από κάθε χώρα που ήταν παρούσα διά των υποψηφίων της, αποκαλύφθηκε το μεγάλο τους κόλπο. Αποκαλύφθηκε η στυγνή εκμετάλλευση και συμπαιγνία και ξεδιαντροπιά.
Διότι έγινε γνωστό τοις πάσι τοις μασκαρεμένοις και μη, ότι τα είχαν κάνει πλακάκια μεταξύ τους και ψηφίσαν όλοι την Καίτη Γαρμπή! Δηλαδή έλεος κάπου! Είχαν συνεννοηθεί με κάτι ανύπαρκτες χώρες, σαν τη Μάλτα (άκου Μάλτα), Κύπρο (ε, τι άλλο….), Νορβηγίες, Σουηδίες και δεν συμμαζεύεται ξανθοί βόρειοι, Λιχτενστάιν, Ανδόρες κλπ άγνωστα μέρη και ψήφιζαν όλοι μαζί την Καίτη. Δηλαδή πού να το πρωτοπείς; Και ο Αγάθωνας και ο Ρίμπακ και η Μαντώ και μια Ουκρανή που δεν ξέρω πώς τη λένε, είχαν συνωμοτήσει εναντίον μου! Και δήθεν ψήφισαν με μόνο γνώμονα το πόσο καλά ήταν ντυμένη η Γαρμπή (που δεν ήταν), πόσο καλά τραγούδησε (που δεν τραγούδησε), πόσο καλή ήταν η σκηνική παρουσία (που δεν ήταν). Και αγνόησαν επιδεικτικά, θύμα των συμμαχιών που ταλανίζουν αυτόν τον ιερό θεσμό της Eurovision, που αναδεικνύει ταλέντα όπως οι ABBA, αγνόησαν, λέγω, την τέλεια στολή τη δική μου, του Björn Ulvaeus δηλαδή, από το μέγιστο αυτό συγκρότημα.
Και σε αυτό το παίγνιο έβαλαν το χεράκι τους και οι χορηγοί μας! Δηλαδή πού να το πρωτοπείς! Και ο Μπλουγούρας και ο Δ. Χρόνης & Υιοί και ο Τσιάκας Θέρμανση Κλιματισμός, το Αλφα Κάπα, το Gravity, η Πίκλα, το Cityzen Club, η Marina Kontotoli hair gallery, η Fagron, το Gravity, ο Χρήστος Ζιώζιας Πολιτικός Μηχανικός.
Συμπαιγνία τα πάντα όλα, τι να λέμε τώρα!
Οι Μαρία Χαρίση, Βασιλένα Μητσιάδη, Αννα Παλαιοδήμου, Βασίλης Τατσιόπουλος, Τσαμπίκα Κωτούλα, Ντέπυ Μητσιάδη, Δημήτρης Δελητσίκας, Νίκη Φωτοπούλου θα φρίξουν όταν τους ανακοινώσω ότι δεν θα προλογίσω ξανά ταινία στη Λέσχη. Αίσχος!
Η καταγγελία αυτή έχει κατατεθεί στην Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας και στην Ακαδημία Κινηματογράφου των ΗΠΑ και κοινοποιείται προς πάσα έναν, όστις με τιμή και καρδιά στηρίξει την αγνή μου αυτή πρόθεση , να αποκαλύψω τέτοια παγκόσμιας σημασίας σκάνδαλα.