Καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση… αγελάδων!

Σε καμία φάρμα και κανένα λιβάδι που βόσκουν αγελάδες δεν θα μπορεί πια να βρεθεί ένας ηλικιωμένος Βρετανός που έχει αφήσει άφωνη την κοινή γνώμη της χώρας.

Ο John Curno εμφανίστηκε σε δικαστήριο προαστίου του δυτικού Λονδίνου με κατηγορίες ότι πίεζε τη γροθιά του στον πρωκτό του ζώου και με το άλλο χέρι αυνανιζόταν.

Το δικαστήριο άκουσε αυτόπτες μάρτυρες να ορκίζονται πως τον έχουν δει να μιλά αρκετά συχνά σε ένα κοπάδι 150 αγελάδων και να αυνανίζεται μπροστά τους. Μία εξ αυτών, η Susan Howie, είπε πως έχει δει τον ηλικιωμένο συνταξιούχο να αυνανίζεται μπροστά στην οικόσιτη αγελάδα της, κάνοντάς της τα γλυκά μάτια.

Αυτό επιβεβαίωσαν αναρίθμητοι κάτοικοι της μικρής επαρχιακής κομητείας έξω από το Λονδίνο, μιλώντας για τον παππού που κακοποιεί σεξουαλικά τη ζώα τους. Κάποια στιγμή ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία τον έπιασε στα πράσα: «Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος», τους είπε ο παππούς την ώρα που τον έβαζαν στο περιπολικό, «έχω απλώς μια μικρή αδυναμία στα ζώα».

Παρά τις κωμικοτραγικές περιγραφές των γειτόνων που έχουν ξεδιπλωθεί στα πρακτικά του δικαστηρίου, η υπόθεση απασχολεί ιδιαιτέρως την τοπική κοινωνία. Ο δικαστής θα ορίσει την ποινή του 80χρονου κτηνοβάτη τον επόμενο μήνα, καθώς τον βρήκε ένοχο σε όλες τις κατηγορίες, για την ώρα του απαγόρευσε πάντως να βρεθεί κοντά σε αγελάδα…

usay.gr