Καραμανλής: Η ΝΔ δεν υπόσχεται, αλλά χαράζει στρατηγική και πραγματοποιεί

 

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων και παρουσία πολλών τοπικών «γαλάζιων» στελεχών, παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στα Τρίκαλα για την αποψινή χοροεσπερίδα της τοπικής ΝΟΔΕ.

Ο Κώστας Καραμανλής, τον οποίο προλόγισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ΝΔ, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως θα κερδίσει σίγουρα τις επόμενες εκλογές και μάλιστα με αυτοδυναμία. «Είναι ένας στόχος εφικτός. Η παράταξη είναι ενωμένη, οδεύει προς την εξουσία και τίποτα και κανένας δεν μπορεί να ανακόψει αυτή την ανοδική πορεία. Οι πολίτες είναι απογοητευμένοι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που τους υφάρπαξε την ψήφο κοροϊδεύοντας τους, γι’ αυτό θα δώσει άνετη πλειοψηφία και μια μεγάλη νίκη στη ΝΔ. Υπάρχουν πολιτικοί δύο κατηγοριών, οι πολιτικοί των  υποσχέσεων και των «Θα» της σχολής του Ανδρέα Παπανδρέου, στην οποία ανήκει ο Αλέξης Τσίπρας και οι πολιτικοί της σοβαρότητας και των έργων, όπως ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, στην οποία ανήκουμε όλοι εμείς στη ΝΔ», κατέληξε ο Μακεδόνας νεαρός πολιτικός.

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Novartis, τόνισε πως η ΝΔ πολύ σύντομα θα ξεσκεπάσει την σκευωρία που σκηνοθέτησε η κυβέρνηση για να σπιλώσει προσωπικότητες και να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, για να συμπληρώσει: « Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και η αλήθεια θα λάμψει σύντομα, ενώ οι συκοφάντες θα αποκαλυφθούν, όλοι ξέρουμε ποιοι κρύβονται πίσω απ’ αυτή την βρώμικη ιστορία».

Ο Κώστας Καραμανλής ανέφερε επίσης πως η ΝΔ θα οικοδομήσει ένα κράτος και πάλι δυνατό και αξιόπιστο, που θα σέβεται το δημόσιο χρήμα, τις αγορές, τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και  τα δικαιώματα των πολιτών.

Επίσης ο Βουλευτής Σερρών σχολίασε θετικά το γεγονός, τις πολύ καλές σχέσεις που διαπίστωσε μεταξύ των τοπικών στελεχών της παράταξης, που όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε είναι η εξαίρεση στον κανόνα, αφού σχεδόν σε όλους τους νομούς που περιοδεύει, βλέπει μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ των στελεχών, κάτι που δεν υπάρχει στα Τρίκαλα.

Μετά το τέλος της συνέντευξης ο Κώστας Καραμανλής αναχώρησε για την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, όπου θα έχει σειρά επαφών με τον Δήμαρχο της πόλης Χρήστο Σινάνη και άλλα στελέχη και το βράδυ θα απευθύνει πολιτικό λόγο στην χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων στο κέντρο «Νεραΐδα».