Κάνοντας περίπατο με…ποδήλατο θα πάρει τις εκλογές ο Παπαστεργίου;

Αν λάβουμε υπόψη μας πως σύμφωνα με τα όλα ως τώρα δεδομένα, ο Δημήτρης Παπαστεργίου διεκδικήσει μια τρίτη θητεία στο Δήμο Τρικκαίων και αν επίσης λάβουμε υπόψη πως  οι «απέναντι» του μάλλον βρίσκονται σε αμηχανία, βλέποντας πως δύσκολα μπορούν να τον αντιμετωπίσουν, πάντα με τα έως τώρα δεδομένα, τότε τι μένει να σκεφτούμε;

Απλά ότι ο Παπαστεργίου, παρόλο που ένα σεβαστό ποσοστό της τοπικής κοινωνίας τον «κατηγορεί» για καθαρά επικοινωνιακά τεχνάσματα, με εμμονή με την τεχνολογία, τα 5G και τα drones σε μια όχι και τόσο «ήσυχη» καθημερινότητα στη πόλη και τα χωριά με δεκάδες προβλήματα σε δρόμους, πλατείες, χόρτα, σκουπίδια κλπ., για άλλη μια φορά πάει να πάρει τις εκλογές με…περίπατο. Το θέμα είναι αν αυτό τον περίπατο θα τον κάνει με τα πόδια ή με το ποδήλατο του, με το οποίο είναι αχώριστος φίλος!

Σχεδόν δύο χρόνια μακριά από τις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης, δεν φαίνεται-τουλάχιστον για την ώρα-κάτι στον ορίζοντα που να κινείται απειλητικά κατά του Παπαστεργίου. Συν το γεγονός ότι ο ίδιος «εξαργυρώνει» σε πανελλήνιο επίπεδο το καλό όνομα που έχει καταφέρει να χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, συνώνυμο με την ανάπτυξη της πόλης που γίνεται γνωστή και συζητήσιμη για τις καινοτόμες δράσεις παντού. Οπότε ο Δήμαρχος έχει απεριόριστο χρόνο να κάνει όσες βόλτες θέλει πάνω στο αγαπημένο του ποδήλατο! Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους!