“Καμίνι” τα Τρίκαλα. Περίεργες κινήσεις ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο

Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω  την απρόσμενη για την εποχή δραστηριότητα  που έχουν αναπτύξει  οι τοπικοί πολιτικοί μας .

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Παναγιώτα Δριτσέλη, επιστρατεύτηκε κατακαλόκαιρο,  να συνοδεύσει  τους ΕΛΓΑδες κι τους ΟΠΕΚΕΠΕδες στα χαλαζοχτυπημένα χωράφια μας. Με το γνωστό και άψογοτης στυλ  (σκισμένο τζινάκι, γυαλάκι) και με μία σαγιοναρίτσα, που μπορεί  να μην ήταν εκείνη  η κλασική, η καφετιά, η Μπάφαλο που φορούν οι αγρότες στα χωράφια,  αλλά και οι φαντάροι  στον Στρατό, έκανε την καρδιά της πέτρα για να βοηθήσει στις εκτιμήσεις. Αν και ο ρουφιάνος που την συνόδευε μου είπε , είπε  ότι ήταν πιο αυστηρή  και από τους Ελγάδες…μη πέσει έξω και  προϋπολογισμός  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,πήγε διαβασμένη …και δεν έκανε αρκετά λάθη …από τα πέντε είδη καλλιεργειών που επισκέφτηκε, αναγνώρισε  τα τρία  (βαμβακιές, καρπούζιες, αμπέλια)

 

 ΚΑΙ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος   συνεχίζει κατακαλόκαιρο  να “λιώνει”στην εξεταστική επιτροπή  της υγείας,  επιχειρώντας με τους συναδέλφους του να «γλείψουν»  ακόμη και εκείνον,  το προφυλακιστέο Μαρτίνη του  Ερυθρού Σταυρού  μήπως και δώσει και κανένα άλλο όνομα..για τον Κορυδαλλό.  Είναι τέτοια η προσπάθεια που κάνουν…που αν δεις το βίντεο,  περνάς τον Μαρτίνη  όχι για προφυλακιστέο…αλλά για πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.

 

Αλλα και ο άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, μετά την επιτυχημένη παρουσία του  στην εκδήλωση της Πύλης…αν και εκεί χάθηκε λίγο ,στη μετάφραση…  συνεχίζει τις αστικές  εμφανίσεις του,  στις ποικίλες εκδηλώσεις του νομού μας (χοροί,πανηγύρια, μνημόσυνα)

 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας επίσης έχει αναπτύξει αξιόλογη δραστηριότητα, αφού λίγο έλειψε την προηγούμενη εβδομάδα, να ρίξει την κυβέρνηση,  με την ανακοίνωσή του  για τις καθυστερήσεις του προγράμματος εξοικονομώ

Και όλα αυτά την ώρα που οι τρικαλινοί πολίτες …  έστω και με τη σκέψη τους… βρίσκονται από το ένα πόδι στη θάλασσα.

Και μετά σου λένε ότι δεν είναι άξιος ο μισθός των βουλευτών μας.

Και μόνο  να έχεις μπει στην περιπέτεια… να δείχνεις ότι δουλεύεις… την ώρα που οι άλλοι προγραμματίζουν τις διακοπές τους …  από μόνο του είναι σημαντικό.

Τους καθησυχάζω και τους διαβεβαιώ ότι τα αισθήματα συμπόνιας και συμπαράστασης του τρικαλινού λαού  είναι αφειδώλευτα.

 

 

                                                                    @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 

Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!

Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή. Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.