Κάλεσμα Σωματείων σε ανοιχτή σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Συνάδελφοι , συναδέλφισσες

Ζούμε δύσκολες μέρες για μας και τις οικογένειές μας . Η ακρίβεια κάθε μέρα μας τσακίζει. Εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων στην περιοχή μας δεν έχουν πια τη δυνατότητα να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, ενώ ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που παλεύουν να τα βγάλουν πέραηγαίνοντας σε συνεχόμενους διακανονισμούς. Οι μισθοί μας παραμένουν καθηλωμένοι , πενιχροί , η ανασφάλιστη και μαύρη εργασία γιγαντώνονται παρά τα παχιά λόγια κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας για το αντίθετο. Η κατάσταση είναι εκρηκτική και όλοι αναρωτιούνται πως θα βγει ο χειμώνας !

Η ενεργειακή φτώχεια και η ακρίβεια δεν είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Δεν είναι σύγχρονο και ρεαλιστικό να στριμώχνουμε τη ζωή μας σε “VOUCHER & PASS”, να σφίγγουμε ξανά και ξανά το ζωνάρι. Δεν ανεχόμαστε τον 21ο αιώνα να ψάχνουμε καυσόξυλα σε λαγκάδια και ρεματιές και να ανάβουμε μαγκάλια για να ζεσταθούμε!

ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ στη σύγχρονη σκλαβιά ! Αγανακτούμε κι οργιζόμαστε από το κυνικό κυβερνητικό δόγμα «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» . Εμείς θα τους κάνουμε τον χειμώνα δύσκολο!

   Δίνουμε απάντηση  οργανώνοντας το δικό μας αγώνα. Ανάβουμε τη «φωτιά» της αλληλεγγύης και του αγώνα! . Ο χειμώνας που έρχεται μπορεί να είναι χειμώνας γεμάτος αγώνες και μάχες, που θα δίνει δύναμη σε όλο το λαό μας Η ελπίδα βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν! Τώρα είναι ώρα μάχης, οργάνωσης και αγώνα!

Γιαυτό εμείς , οι εργαζόμενοι και εκλεγμένοι στα Διοικητικά Συμβούλια ,καθώς και αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων από τα Συνδικάτα : Γάλακτος Τροφίμων Ποτών & Οικοδόμων , τα σωματεία : Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών & Βοηθών Λογιστών & του Παραρτήματος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη σύσκεψη που διοργανώνουμε

Τρίτη 29 Σεπτέμβρη , στις 7μμ

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις 9 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

, που για ακόμη μια φορά η γνωστή πλειοψηφία σέρνει στα δικαστήρια για διορισμό διοίκησης , αναβάλλοντας την Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση (Συνέδριο).

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας , για να μετατρέψουμε το ΕΚ Τρικάλων σε πραγματικό μετερίζι αγώνα για τους εργαζομένους !

Δεν παγώνουμε στην αδράνεια!

Η ζωή δείχνει ότι οι αγώνες των εργαζομένων μπορούν να είναι

νικηφόροι όπως στην Cosco , στην eFood , στη Ναυπηγοεπισκευαστική

Ζώνη, στους Οικοδόμους !