Κάλεσμα για συμμετοχή στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία

syriza

Καλούμε τους εργαζόμενους σε μαζική και μαχητική συμμετοχή στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία, την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη 19 και 20 Οκτωβρίου.

Το απεργιακό αυτό διήμερο πρέπει να σταματήσουν όλα στους χώρους εργασίας.

Κανείς και καμιά δεν πρέπει να εργαστεί.

Κανείς και καμιά δεν πρέπει να μείνει στο σπίτι του.

ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ θα είμαστε στην απεργιακή συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων την Τετάρτη στις 10:00 και στους δρόμους.

Μόνο με τους αγώνες μας θα διώξουμε την τρόικα και θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου αλλά και το δικομματικό  πολιτικό κατεστημένο

Μόνο με τους αγώνες μας θα πάρουμε πίσω ότι μας έκλεψαν τα 2 τελευταία χρόνια σε μισθούς, συντάξεις, θέσεις εργασίας και δικαιώματα.

Μόνο με τους αγώνες μας θα ανοίξουμε το δρόμο για μια άλλη πορεία της χώρας μας και για θετική για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα διέξοδο από την κρίση με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ευρωζώνης, ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση των στρατηγικών κλάδων και επιχειρήσεων και ριζική αναδιανομή εισοδημάτων και δικαιωμάτων σε βάρος του  κεφαλαίου.

Μόνο με τους αγώνες μας , εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, μικρομεσαίοι επαγγελματίες και αγρότες μπορούμε και πρέπει να τους ανατρέψουμε.

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ