Κακός χαμός σε καφετέρια – Ο απίθανος λόγος που πλακώθηκε στο ξύλο η παρέα των Αλβανών [pics]

Έβριζαν τους Έλληνες, μιλώντας μεταξύ τους αλβανικά, μέχρι που ένας άλλος Αλβανός τους “έβαλε” στη θέση τους. Το ασυνήθιστο επεισόδιο που εξελίχθηκε σε συμπλοκή, έγινε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (31-10-2019) σε καφενείο που βρίσκεται κοντά στη συμβολή των οδών Λεωνίδου και Πανουργιά στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα Αλβανών, που είχαν πιει και κάποια τσιπουράκια παραπάνω, έβριζαν τους Έλληνες, μιλώντας μεταξύ τους Αλβανικά. Όμως ένας άλλος συμπατριώτης τους που άκουγε τα όσα έλεγαν για τους Έλληνες και την Ελλάδα, τους έκανε παρατήρηση και τους είπε να σταματήσουν.

Οι συμπατριώτες του όχι μόνο δεν συμμορφώθηκαν αλλά άρχισαν να βρίζουν και τον ίδιο, ενώ τρεις από αυτούς σηκώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Μάλιστα ο ένας από αυτούς άρπαξε και μια καρέκλα για να τον χτυπήσει.

Μόνο που η συνέχεια δεν ήταν αυτή που φαντάζονταν. Ο συμπατριώτης τους αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, αφού κατάφερε να δείρει και τους τρεις. Στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία που κλήθηκε από άλλους θαμώνες, αφού το καφενείο είχε μετατραπεί σε ρινγκ.

 

 

Τελικά έγιναν προσαγωγές των εμπλεκομένων και η συνέχεια θα δοθεί στο Α.Τ. Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr