Καιρός: Το «καλοκαίρι της ψυχρής λίμνης» επηρεάζει τη Θεσσαλία με καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Θα συνεχίσει να είναι άστατος ο καιρός και τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Καμπανάκι κινδύνου για το ενδεχόμενο τα επόμενα 24ωρα – και κυρίως το Σάββατο – να υπάρξουν καταιγίδες στη Θεσσαλία, όπως αυτές που σάρωσαν τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης, προκαλώντας τεράστια προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους και εγκλωβισμούς οχημάτων στα νερά, κρούει ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάλυσή του για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Με τίτλο της ανάρτησής του το «καλοκαίρι της ψυχρής λίμνης» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για αστάθεια που θα επιμείνει ειδικά το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω μιας «ψυχρής λίμνης» από τα βόρεια Βαλκάνια.

Με αφορμή, δε, τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνει ότι «δυστυχώς ίσως έχουμε επανάληψη τέτοιων ακραίων καιρικών φαινομένων μέχρι και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας με πιο επικίνδυνη ημέρα προγνωστικά τουλάχιστον, το Σάββατο».

Από τις περιοχές που θα πληγούν ιδιαίτερα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα είναι και η Θεσσαλία, όπου αναμένονται καταιγίδες και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, γι΄αυτό οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.