Και από τους πολίτες της Πύλης ζήτησε ο Σιμορέλης να στείλουν το λογαριασμό στο Μητσοτάκη

Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών και στη Πύλη, πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης.

Ακούραστος και πάντα δραστήριος, ο Σιμορέλης συνομίλησε με πολίτες, ακούγοντας τα δικαιολογημένα παράπονα που υπάρχουν για την υπέρμετρη ακρίβεια στην ενέργεια, στα καύσιμα και σε όλα τα βασικά αγαθά, ενημερώνοντας τους παράλληλα για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τι προτίθεται να κάνει το κόμμα του για όλα τα μεγάλα και φλέγοντα ζητήματα, σε περίπτωση που κληθεί από τον ελληνικό λαό να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

«Στείλτε το λογαριασμό στο Μητσοτάκη» ήταν το σύνθημα του Σιμορέλη, επισκεπτόμενος τη λαϊκή αγορά της Πύλης, συνομιλώντας με παραγωγούς και καταναλωτές, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.