Κ. Κρεμμύδας: Δεν αποτελεί αυτοσκοπό για μένα στο να είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Δημήτρη Παδιού ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, μίλησε το Σάββατο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, αναφορικά με την σύγκληση της ολομέλειας του συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα» την Κυριακή στο Φρούριο Τρικάλων.

Όπως δήλωσε ο κ. Κρεμμύδας «Για μένα αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία και ουσία, είναι να υπάρξει προγραμματική σύγκλιση θέσεων και απόψεων των προοδευτικών δυνάμεων της ευρύτερης κεντροαριστεράς, ώστε στις επόμενες εκλογές να σχηματιστεί ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο νίκης, που θα μπορέσει να ανατρέψει ένα δύσκολο πολιτικό αντίπαλο, όπως είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, που αυτή τη στιγμή είναι το κυβερνών κόμμα. Αυτό είναι μια βασική προϋπόθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποτελεί για μένα αυτοσκοπό να βρεθώ για άλλη μια φορά στην θέση του υποψήφιου Δημάρχου. Όποιος θέλει να βγει μπροστά είναι καλοδεχούμενος και εδώ είμαστε να δούμε πως θα πορευτούμε όλοι μαζί στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει ο ίδιος σε επαφή με το ΚΙΝΑΛ και τονΣΥΡΙΖΑ ώστε να εξασφαλίσει την στήριξη τους, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων υπογράμμισε πως δεν έκανε μέχρι τώρα μια τέτοια κίνηση και ούτε σκοπεύεινα κάνει κάτι ανάλογο και στο μέλλον. Ο ίδιος με την πρωτοβουλία του να συγκαλέσει σε ολομέλεια τα μέλη του συνδυασμού του, θέλει να δώσει από τώρα την ευκαιρία στο να υπάρξει αρκετός χρόνος μέχρι τις επόμενες εκλογές, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα το όλο εγχείρημα στο χώρο της κεντροαριστεράς, για να καταγραφεί μια αξιοπρεπής πορεία, είτε με τον ίδιο επικεφαλής είτε με κάποιον άλλο, που θα οδηγήσει στη νίκη και την ανατροπή αυτής της δημοτικής αρχής, που στηρίζεται μόνο σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και όχι στην ουσία.

Τέλος ο Κώστας Κρεμμύδας απηύθυνε προσκλητήριο συμμετοχής στην ολομέλεια της Κυριακής, όλων των μελών του συνδυασμού, αλλά και όσων πολιτικών στελεχών και πολιτών επιθυμούν να παρευρεθούν, ώστε να δοθεί το πολιτικό στίγμα και η ανάπτυξη δυναμικής στο χώρο της κεντροαριστεράς, για την επόμενη μέρα στο Δήμο Τρικκαίων.