Ήττα των Κορασίδων στον Αλμυρό

Την ήττα γνώρισε η ομάδα των κορασίδων στον Αλμυρό από την τοπική ομάδα, για το πρωτάθλημα της Α1 Θεσσαλίας. Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα των κορασίδων, την ομάδα αποτελούσαν αθλήτριες οι οποίες ανήκουν σε κατώτερο ηλικιακό επίπεδο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσουμε την δυνατότητα σ΄αυτά τα παιδιά να αγωνιστούν σε ένα περισσότερο ανταγωνιστικό επίπεδο. Είναι παιδιά που τα τελευταία χρόνια (λόγω πανδημίας και κλεισίματος του Αθλητισμού) δεν είχαν την δυνατότητα των αγώνων και πάρα πολλές φορές ακόμη και των προπονήσεων. Μέσα απ αυτή την ενέργεια ευελπιστούμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο γι αυτά τα παιδιά, προετοιμάζοντας το αθλητικό τους μέλλον μέσα απ΄τους αγώνες.

Έτσι έρχεται σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα, αυτό που προέχει είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη ένταξη αυτών των αθλητριών σε περισσότερα και επίσημα παιχνίδια.

Για την ιστορία το πρώτο αυτό παιχνίδι της νέας ομάδας των κορασίδων τελείωσε με νίκη της τοπικής ομάδας του Αλμυρού με 3-0, με τις μικρές του Ασκληπιού να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις δείχνοντας ότι το μέλλον είναι μπροστά τους και τις ανήκει.

Τα σετ 1ο 25-8, 2ο 25-12, 3ο 25-8

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Καμινάρης Ε.) Αλεστά Κ. Γκαρνάρα Ε. Γούλα Ν. Γρηγορίου Μ. Καρακούση Β. Κόκκαλη Ε. Κούτσικου Σ. Παπαγεωργίου Α. Παπαγιάννη Θ. Τζιώκα Ε.