Ήττα ανδρών Aσκληπιού στο Δίστομο-Νίκη για κορασίδες και παγκορασίδες Β΄

10425088 102

Δεν τα κατάφεραν οι άνδρες στο Δίστομο γνωρίζοντας την ήττα από το Μεδεών, την ίδια ώρα που οι κορασίδες έκλεισαν νικηφόρα την πρώτη φάση του πρωταθλήματος και οι παγκορασίδες Β΄ μπήκαν με το δεξί παίρνοντας την νίκη επί του Παλαμά με 3-0.

Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής ανδρών
Α.Ψ.Λ. Μεδεών-Ασκληπιός
3-0
Την ήττα γνώρισαν την Κυριακή 8/3 οι άνδρες του Ασκληπιού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μεδεών στο Κλειστό του Διστόμου.
Τα σετ 1ο 25-19, 2ο 25-19, 3ο 25-20

Συνθέσεις
ΑΨΛ. Μεδεών Αντωνάκης Η. Παπαδούλης Π. Καρανίσας Σ. Κόκκινος Β. Κατσούμπας Ε. Αποστολάτος Ε. Τράκης Ι. Στενός Π.
Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Βήτας Γ. Βήτας Σ. Γούλας Θ. Ντούλας Χ. Θάνο Μ. Λιανός Α. Αναγνώστου Α. Αμύρωτος Χ.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄
Ασκληπιός-Τιτάνες Παλαμά
3-0
Με νίκη ξεκίνησαν οι παγκορασίδες Β΄ στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας. Επιβλήθηκαν στο ΕΑΚ Τρικάλων μετά από πολύ καλή εμφάνιση του Παλαμά με 3-0.
Τα σετ 1ο 25-8, 2ο 25-16, 3ο 25-10
Συνθέσεις
Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Κεφαλάκη Φ. Στεφάνου Γ. Πουλιανίτη Ε. Σταμούλη Κ. Ζαρογιάννη Ε. Τσιλιώνη Ε. Μπαντή Δ. Κόκκαλη Σ. Σκέμπι Β. Σιούτα Χ. Παλαύρα Κ. Γούλα Π.
Τιτάνες Παλαμά (Καπνιά Ε.) Πατούνη Ε. Μιχοπούλου Χ. Μιχοπούλου Χρυ. Κωσταρέλλου Σ. Παπαδοπούλου Μ. Παπαντίνα Ε. Ξένου Χ. Γκούλιου Β. Νταντάλια Χ. Μακρή Α. Πέτρου Μ. Σκέντου Ν.

Πρωτάθλημα κορασίδων
Φιλ/κος Τρικάλων-Ασκληπιός
0-3
Άλλη μια νίκη για τις κορασίδες με τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ασκληπιού τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου και προκρίθηκε στους 16 όπου σε μονό παιχνίδι με τον 2ο του 6ου ομίλου θα διεκδικήσει την είσοδο στην 8αδα.
Τα σετ 1ο 13-25, 2ο 14-25, 3ο 21-25.

Συνθέσεις
Φιλ/κος Τρικάλων (Κυριαζή Μ.) Ζαφειροπούλου Ε. Γελαδάρη Β. Κουφογιάννη Ν. Γκάντια Ε. Ζαφειροπούλου Β. Τέλλιου Ε. Αυγέρη Μ. Γκέκα Α. Σαμαρά Ε. Μαντέλα Κ. Κέφου Μ.
Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Κουκουτή Ι. Ντιρογιάννη Α. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ. Γεωργίου Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Γατσά Ε. Τσιούκα Γ. Χύτα Μ. Βράκα Ρ. Βασιλοπούλου Δ.

.