«Ισύ πιδάκι’μ έχ’ς ξεφύγ’»!!!

47341

 

 

 

 

 

Ο Σόιμπλε απειλεί με κυρώσεις τους Ελληνες ανάλογα με τον αριθμό των ψήφων που θα λάβουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!

To θράσος ορισμένων υπάνθρωπων της Ευρώπης της Μέρκελ, έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Και παραπέμεπει σε εποχές που όλοι νομίζαμε ότι πέρασαν εδώ και 200 χρόνια.

Ο λόγος και πάλι για τον Βόλφγκαντ Σόϊμπλε , που μερικές ώρες πριν τις εκλογές προσπαθεί να επηρεάσει τις ασθενέστερες μάζες του Ελληνικού λαού με τις προκλητικές δηλώσεις του αποτελούν ωμή παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία!

Συγκεκριμένα είπε:

«Αν οι Έλληνες στις εκλογές της Κυριακής εκλέξουν μια πλειοψηφία η οποία δεν δέχεται τις δεσμεύσεις, η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες».

Από την Κολονία όπου διεξάγει την προεκλογική του εκστρατείας για τις εκλογές στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλαίας, συμπλήρωσε : «Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εθελοντική», πρόσθεσε και τόνισε ότι επί της ουσίας οι εκλογές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γαλλία δεν θα επηρεάσουν την γερμανική οικονομική πολιτική!!

Ο Γερμανός υπουργός δήλωσε ευθέως ότι «και η επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της χώρας» και επισήμανε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα διογκούμενο τμήμα ακραίων κομμάτων, τα οποία δεν θέλουν να αποδεχτούν αυτές τις υποχρεώσεις. «Και η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει το πρόγραμμα λιτότητας και μεταρρυθμίσεων. Έτσι έγινε και στις αλλαγές των κυβερνήσεων στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία», δήλωσε.

Με απλά λόγια, ο Σόιμπλε με το «περίεργο» παρελθόν, κάνει για άλλη μια φορά τον «λαγό» της Μέρκελ και νουθετεί τους Ελληνες λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θα επιβάλει κυρώσεις ανάλογα με το πόσους ψήφους θα λάβει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που στηρίζουν το Μνημόνιο και απειλεί τους Ελληνες ψηφοφόρους, λες και είναι ο … Χερ Γκέμπελς που μιλά στην κατακτημένη Πολωνία!!!

Προφανώς λοιπόν, αν τον συναντούσε σήμερα η Τασούλα του Κίτσου, θα του έλεγε σίγουρα:

«Ισύ πιδάκι’μ έχ’ς ξεφύγ’»!!!

 

 

.aegeantimes.gr