Ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Μιχάλη Ταμήλο από τους πολίτες των Τρικάλων

Tamilos_omilia_2

 

 

Ισχυρό μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Μιχάλη Ταμήλου έστειλαν το βράδυ της Δευτέρας 30/4  οι πολίτες των Τρικάλων με την εντυπωσιακή παρουσία τους, στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, στο Πνευματικό Κέντρο. Μια παρουσία που δίνει επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια του Μιχάλη Ταμήλου, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου.

Ο Μιχάλης Ταμήλος με την εμπεριστατωμένη ομιλία του κυριολεκτικά «κέρδισε» το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τόσο το εσωτερικό του Πνευματικού κέντρου όσο και τους εξωτερικούς χώρους,  καθώς παρουσίασε αφενός την πρότασή του  για το αύριο του τόπου και αφετέρου την πρόταση της ΝΔ για την επόμενη της 6ης Μαΐου.

DSC01159_1

Υπογράμμισε ότι τις προσεχείς εκλογές «οφείλουμε όλοι να τις αντιμετωπίσουμε με λογική και αίσθημα ευθύνης», σημειώνοντας πως «στις 7 του Μάη πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που θα μπορέσουν να πάρουν την χώρα στις πλάτες τους».

 

Tamilos_omilia_1_1


Και συνέχισε ας αφήσουμε κατά μέρους τις κομματικές αντιπαραθέσεις και ας συνεργαστούμε ξανά δημιουργικά για να λύσουμε τα τοπικά προβλήματα.

Εγώ προσωπικά θα δώσω και την ψυχή μου γι’ αυτή την ποθητή αναστροφή της κατάστασης, ώστε τα Τρίκαλα να επιστρέψουν στο δρόμο της ανάπτυξης που βρίσκονταν δύο χρόνια πριν.

Tamilos_omilia_4

Παρόντες στην ομιλία ήταν ο Δήμαρχος Λάρισας κ. Τζανακούλης και Καρδίτσας κ Παπαλός,  ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος  Μιχαλάκης, Αργυροπούλου, Μπάρδας, Γακόπουλος ,Τσίγκας , Μουζακιάρης , Σαράντης, Λιούτας ,Βράντζας, Παπαστέργιος , κα.

 

Tamilos_omilia_6

.