Ήρθε στα Τρίκαλα για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις Μιχαλάκη ο Κονταδάκης;

Πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα ειπώθηκαν, γύρω από την πρόσφατη επίσκεψη του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και Διευθυντή του Πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού Στέλιου Κονταδάκη στα Τρίκαλα.

Φήμες πάντως αναφέρουν πως πέρα από τους προφανείς λόγους της επίσκεψης Κονταδάκη στην πόλη μας για την καλύτερη κομματική οργάνωση σε τοπικό επίπεδο, υπήρχε και ένας ακόμη σοβαρός λόγος της έλευσης του αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ( ακόμη μια ιδιότητα του Κονταδάκη) και αυτός έχει να κάνει κυρίως με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, καθώς το όνομα του βολιδοσκοπείται εδώ και καιρό από το Μαξίμου, για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα στις επόμενες εκλογές.

Τόσο τα κορυφαία στελέχη του Μαξίμου, όσο και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις επιδόσεις Μιχαλάκη στο νομό, αλλά και εκτός αυτού και όπως λέγεται πολύ θα ήθελαν να δούνε τον mr. 33.000 σταυρούς υποψήφιο Βουλευτή του κόμματος.

Κονταδάκης και Μιχαλάκης είχαν μια πολύ ζεστή και «ιδιαίτερη» συζήτηση στη Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπου ο δεύτερος ενημέρωσε αναλυτικά τον πρώτο για όλα τα θέματα του νομού. Δεν γνωρίζουμε αν ο Κονταδάκης αναχώρησε από τα Τρίκαλα με την θετική δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, αλλά μάλλον προς το παρόν παραμένουν άγνωσται ακόμα αι βουλαί του Μιχαλάκη…Θα το σκεφτεί πολύ και όπου τον βγάλει!