Ηρεμη δύναμη… ο Χρήστος Κρητικός

Γενικά ο Χρήστος Κρητικός είναι ένα πρόσωπο που κρατάει ένα χαμηλό και διακριτικό προφίλ, απασχολεί όσο γίνεται λιγότερο την δημοσιότητα, φροντίζοντας να μην δίνει τροφή για σχόλια και δεν συμμετέχει στην «μάχη» της ονοματολογίας για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα.

Ακριβώς έτσι εμφανίστηκε και στην χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων, όπου κάθισε διακριτικά σ’ ένα από τα πίσω τραπέζια του κέντρου. Μαζί του φυσικά ήταν η παρέα του, αποτελούμενη από νεολαίους του κόμματος που τον στηρίζουν έτσι κι αλλιώς, ενώ από το τραπέζι του πέρασαν να τον χαιρετήσουν ουκ ολίγοι Νεοδημοκράτες, όπως ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, δείγμα της εκτίμησης και φιλίας στο πρόσωπο του.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του trikalaIN, το όνομα του Κρητικού «παίζει» πολύ δυνατά σε κεντρικό επίπεδο, τόσο που να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα. Αυτό το λέμε μετά λόγου γνώσεως και σας το μεταφέρουμε, με επιφύλαξη βέβαια, γιατί ως γνωστό στην πολιτική τα πάντα ρει…όμως κρατήστε το αυτό που σας λέμε.