Ιππική συγκέντρωση ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ στο Λιόπρασο

11201913 1614

Η καθιερωμένη Ιππική συγκέντρωση-κατασκήνωση του Ι.Σ.Τρικάλων, ”ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ” , πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/6/15 έως Κυριακή 21/6/15 στο Λιόπρασο Τρικάλων….
Την Παρασκευή και ώρα 4μμ οι πρώτοι καβαλάρηδες ανηφόρησαν με τα των αλόγων τους, στον χώρο της κατασκήνωσης, στο κέντρο του χωριού στο άλσος δίπλα από την πλατεία .

Στην συνέχεια 7μμ έφιππη πορεία(7km) με επιστροφή 9μμ περίπου……..για δείπνο και ξεκούραση .
—-Σάββατο, εγερτήριο 7πμ και αναχώρηση με τα άλογα 8πμ για πορεία(10km) με επιστροφή 10:00πμ περίπου όπου μετά την τακτοποίηση των αλόγων ένα βασιλικό κυριολεκτικά πρω’ι’νό από την γυναίκες του χωριού από πίτες με τα πιο αγνά προ’ι’όντα παραγωγής του χωριού!!!Κατά τις 1.30μμ στο γεύμα στήθηκε τρικούβερτο γλέντι με τη βοήθεια της Λίτσας Μπρέλλα (τραγούδι) , Μιχάλη Ράπτη(καρίνο) ,Παναγιώτη Παπακώστα (κιθάρα-τραγούδι) , του προέδρου Ι.Σ. κ. Μίλτου Κρανιά (μπουζούκι-τραγούδι-ντέφι) και με έναν μουσικό χαιρετισμό από τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Παπανικολάου έως 5:30μμ.

Στη συνέχεια κατά τις 7.30μμ πορεία(12km) μέχρι 10μμ……… επιστροφή για δείπνο και συντροφιά με την μουσική του dj Αρτέμη Κακα’ί’τσα (αντιπρόεδρος Βουκεφάλα) .

Την Κυριακή ο κόκορας σήμανε έγερση 7:00πμ για την πορεία(9km) από 8μμ μέχρι 10:00πμ επιστροφή & ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι την αποχώρηση!!!!
Φιλοξενούμενοι των Τρικαλινών καβαλάρηδων ήταν και ιππείς από το Ελευθεροχώρι Μαγνησίας καθώς επίσης από την γειτονική Καρδίτσα (Ι.Σ. Νικ. Πλαστήρας) !!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Ι.Σ. στον πρόεδρο του χωριού κ.Φώτη Κατσακιώρη και τον πρόεδρο του μορφωτικού συλλόγου κ.Σάκη Αναγνωστόπουλο για την βοήθεια τους από την πρώτη στιγμή , τον κ. Βάιο Κολοφίκα για την βιντεοσκόπηση και όλους τους χωριανούς για την μοναδική φιλοξενία τους !!!!

Αυτό το τριήμερο θα μείνει αξέχαστο σε όσους παραβρέθηκαν!!!!
Καλό καλοκαίρι !!!!

,