Ηλίας Βλαχογιάννης – Το καθεστώς ανομίας, απειλή για τη Δημοκρατία

Συνεδρίασε στα γραφεία του Κόμματος στην οδό Πειραιώς, ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας,με την παρουσία του Αν.Τομεαρχη Μαξίμου ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, του Συντονιστου Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ και του Γραμματέα Πατρόκλου ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ,.
Συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις,ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα και η ανάγκη εθνικής συναίνεσης και ομοψυχίας.

Περαιτέρω συζητήθηκαν  τα τελευταία  αυξημένα περιστατικά  βίας και ανομίας, από οργανωμένες  ομάδες  αντιεξουσιαστών, οι οποίες με την προκλητική ανοχή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Κυβέρνησης ,καταλύουν την έννομη τάξη, προπηλακίζουν αστυνομικούς και πολίτες ,καταστρεφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, χωρίς αντίδραση από πλευράς  επίσημης Πολιτείας.

“Με Κυβέρνηση Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ και Νέας Δημοκρατίας ,τα φαινόμενα βίας και ανομίας,θα αντιμετωπισθούν άμεσα και αποτελεσματικά. Η Αστυνομία θα αφεθεί ελεύθερη,να επιβάλει τη νομιμότητα. Χωρίς εκπτώσεις,χωρίς άνωθεν εντολές και πιέσεις.  “.

Τέλος αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί Διευρυμένης Συνεδρίασης του Τομέα Προστασίας του Πολίτη  το τρίτο δεκαήμερο Μαρτίου,  Πάτρα.