Ηλίας Βλαχογιάννης : Αντί να απολογηθούν για τις λαθροχειρίες τους, υπερηφανεύονται κιόλας…

Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει γιατί μετά από τετραετή καθυστέρηση, εφαρμόζει επί τέλους την γνωστή απόφαση του ΣτΕ, για την μερική αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών του προσωπικού που αμοίβεται με ειδικά μισθολόγια ( προσωπικό Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, δικαστικοί, Πανεπιστημιακοί, ιατροί ΕΣΎ).
Μάλιστα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, πανηγυρίζοντας από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων, υπερηφανεύθηκε ότι αυτή η γενναιόδωρη πράξη της Κυβέρνησης του επιτεύχθηκε, επειδή βγήκαμε απ τα… μνημόνια χάρις στις δικές τους προσπάθειες….

Προφανώς ο Πρωθυπουργός και οι συν-πανηγυρίζοντες αριστεροδεξιοί συνοδοιπόροι του, σκοπίμως ξεχνούν, ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το 2014,χορήγησε το 50 τοις εκατό της οφειλής σε  εν ενέργεια και αποστρατεία στελέχη – κατόπιν και δικής μου και άλλων τεσσάρων βουλευτών παρέμβασης -, με δέσμευση για χορήγηση και του υπολοίπου, στο τέλος του 2016.
Μάλιστα το 2014, το χορηγηθέν ποσό πρασαύξησε ανάλογα μισθούς και συντάξεις, σε αντίθεση μ αυτό που γίνεται τώρα : Η αύξηση ΔΕΝ προσαυξάνει μισθούς και συντάξεις και ΔΕΝ δίδεται μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι την ισχύ του τραγικού Νόμου ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ.

Κι αντί να απολογηθούν για τις λαθροχειρίες τους, υπερηφανεύονται κιόλας …. Χρειάζεται πολύ θράσος γι αυτό,την ίδια στιγμή που φέρνουν τροπολογία για ΜΗ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ των ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ, για καταβολή των δώρων σε  μισθωτούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα και συνταξιούχους, που επιδικάζουν τα δικαστήρια….