Ηλιάδης: Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν μόνο σύγχυση προκαλούν στην εστίαση

Για την ύπαρξη αρκετών κενών και ασαφών σημείων, στα κυβερνητικά μέτρα που ανακοινώθηκαν για την λειτουργία της εστίασης, έκανε λόγο στο trikalaIN.gr ο Πρόεδρος του σωματείου καφετεριών Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης.

«Δυστυχώς περιμέναμε να ακούσουμε από την κυβέρνηση κάποια θετικά μέτρα, ύστερα από τόσους μήνες που τα καταστήματα μας έμεινα κλειστά και αντί αυτού τα μέτρα αυτά έρχονται να προκαλέσουν ακόμη περισσότερη σύγχυση και στον κλάδο, αλλά και στους πελάτες μας. Όλο αυτό έγινε χωρίς κανένα σχεδιασμό από την κυβέρνηση και δυστυχώς το τίμημα αυτών των μέτρων θα το πληρώσουν πάλι οι καταστηματάρχες», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

«Πρέπει να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα ύστερα από σκληρά και αλλεπάλληλα lock down και είναι πράγματι λυπηρό να ακούμε διαρκώς για πρόστιμα και μια τιμωρητική διάθεση εκ μέρους των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους. Ο κλάδος της εστίασης δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματα στήριξης, όπως είχε δεσμευθεί ο κ. Γεωργιάδης. Πρέπει επιτέλους και εμείς ως επιχειρηματίες και τα καταστήματά μας να μπούμε σε μια σειρά, για να ξέρουμε πως θα λειτουργούμε από εδώ και στο εξής» κατέληξε ο Γιώργος Ηλιάδης.