Ιδού οι προστάτες του παρεμπορίου !

stieve_medium

 

 

 

 

Και τα ονόματα αυτών, Θεόδωρος Σπανός Αντιδήμαρχος Δήμου Τρικκαίων και Αθανάσιος Βαβύλης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Πως αλλιώς, μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς, αυτούς που παρέδωσαν σε λαθρομετανάστη παράνομο εμπόρευμα, που κατέσχεσε μάλιστα η Δημοτική Αστυνομία; Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική ειδησεογραφική ιστοσελίδα των Τρικάλων, trikalavoice.gr στις 30/11/12, η Δημοτική Αστυνομία μετά από έλεγχο κατέσχεσε παράνομο εμπόρευμα και στη συνέχεια ο μετανάστης απευθύνθηκε στο Δημαρχείο, όπου μετά από παρέμβαση του Αντιδημάρχου και του Προέδρου του ΔΣ του το επέστρεψαν, ψέγοντας μάλιστα τη Δημοτική Αστυνομία γιατί έπραξε σωστά τη δουλειά της!

Το γεγονός αυτό, δηλαδή η απόδοση παράνομου εμπορεύματος και οι συστάσεις των καθ’ ύλην αρμοδίων για την πάταξη του παρεμπορίου, στην Δημοτική Αστυνομία για μη τήρηση των νομίμων διαδικασιών, αποτελεί ξεκάθαρη παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των εκπροσώπων του Δήμου. Ένας εισαγγελέας δεν βλέπει;

Σε πόσους άραγε Έλληνες συμπολίτες μας, οι κύριοι αυτοί, έδειξαν ίδια «κατανόηση»; Την ίδια στιγμή που ο Δήμος μοιράζει πρόστιμα παντού και δεκάδες μαγαζιά στην πόλη μας έχουν κλείσει λόγω της οικονομικής κρίσης και της παραοικονομίας, οι υπεύθυνοι ξεδιάντροπα πλέον,κλείνουν το μάτι στους παρανομούντες αλλοδαπούς και το λαθρεμπόριο. Η πράξη τους αυτή αποτελεί ξεκάθαρη πρόκληση, σε μια περίοδο μάλιστα, που οι πολίτες καλούνται για ακόμη μια φορά να πληρώσουν δυσβάσταχτους και παράλογους φόρους. Η «φιλευσπλαχνία» καθώς φαίνεται, των (αν)αρμόδιων της Δημοτικής Αρχής περιορίζεται μόνο στους στους λαθρομετανάστες.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή  

Τ.Ο. Τρικάλων