Η Ζαχαρούλα Λούδα από τη Διάβα στο ευρωψηφοδέλτιο

zacharoula-louda-t

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Το Ποτάμι». Ανάμεσά τους είναι και η συντοπίτισσά μας η Ζαχαρούλα Λούδα που ζει και εργάζεται με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Λούδα στη Διάβα Καλαμπάκας.

Γεννήθηκε στο Δίστομο Λιβαδειάς το 1977. Έζησε αρκετά χρόνια στην Αθήνα όπου εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις, αλλά έφυγε πριν μερικά χρόνια από την πρωτεύουσα για τη Διάβα Καλαμπάκας, όπου σήμερα με τον σύζυγό της έχει μια μικρή εταιρεία κρασιού με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία, Μάλτα, Βέλγιο και Κίνα.

Η Ζαχαρούλα Λούδα δούλευε στους «Πρωταγωνιστές». Τώρα δουλεύει στα αμπέλια της, στη Διάβα της Καλαμπάκας.

Οι υπόλοιποι 20 υποψήφιοι «θα ανακοινωθούν αφού μελετηθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις που κάνουν οι πολίτες», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. «Οι υποψήφιοί μας μοιράζονται κοινές αρχές και αξίες.
Είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητές τους. Πολίτες που πιστεύουν σε μια δίκαιη Ευρώπη και έχουν τη δύναμη και τη θέληση να παλέψουν για αλλαγές τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Αθήνα» αναφέρει η ανακοίνωση.

.

.