Η… ξεκούραση του «πολεμιστή» Σκρέκα

Διαρκώς ώρα ευθύνης και σκληρής δουλειάς είναι για τον Κώστα Σκρέκα, από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον επέλεξε για Υπουργό σε ένα σημαντικό και «πρώτης γραμμής» Υπουργείο, όπως είναι αυτό της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος, δύο τομείς που επενδύει πάνω τους η Ελλάδα του μέλλοντος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ΔΕΗ ebikefestival στα Τρίκαλα, ο Υπουργός είχε σειρά επαφών με πολλούς πολίτες που βρέθηκαν εκεί, που ήθελαν να τον πλησιάσουν, να του μιλήσουν, να του εκμυστηρευτούν το μυστικό τους, να του πούνε το πρόβλημα τους, να του δώσουν συγχαρητήρια για την πρωτότυπη και καινοτόμα εκδήλωση, ακόμα και να τον χαιρετήσουν και να του πούνε ένα καλό λόγο.

Και επειδή ο Κώστας Σκρέκας ακόμα και όταν κάθεται εργάζεται, «έκλεψε» στο κεντρικό κιόσκι της ΔΕΗ κάποια λεπτά… μοναξιάς, επεξεργαζόμενος το κινητό του τηλέφωνο για θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Χρειάζονται λίγο χρόνο και οι πολιτικοί που θέλουν να τον αφιερώσουν στον εαυτό τους, μακριά από την βοή του πολύ κόσμου, που έτσι κι αλλιώς πάντα τους πλησιάζει…