Μια από τις μεγαλύτερες και διαρκώς εξελισσόμενες Τρικαλινές επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων, η ΒΙΟΣΑΛ που εδρεύει στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία τυποποιημένων σαλατών, θα συμμετάσχει στην μεγάλη έκθεση τροφίμων GULFOOD, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16-20 Φεβρουαρίου 2020 στο μακρινό Ντουμπάϊ.
Αν αναλογιστεί κανείς πως σ’ αυτήν την έκθεση συμμετέχουν μερικές από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως επιχειρήσεις στο χώρο των τροφίμων, εύκολα μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η διάκριση και οι προοπτικές που ανοίγονται για την Τρικαλινή βιομηχανία, τα εξαιρετικά προϊόντα της οποίας μπορεί να τα βρει το καταναλωτικό κοινό σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Άλλωστε η σταθερή προτίμηση του κοινού όλα αυτά τα χρόνια στις σαλάτες ΒΙΟΣΑΛ, την έχουν καταστήσει ως μια από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες εταιρείες στο είδος της ανά το πανελλήνιο.