Η Τρικαλινή Μαρία Λεπενιώτη Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πρώτη τριάδα αναδείχθηκαν οι αρεοπαγίτες Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα και Μαρία Λεπενιώτη καθώς και ο αντιπρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου Νικόλαος Πιπιλίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτος σε ψήφους ήρθε ο κ. Πιπιλίγκας, ο οποίος ψηφίστηκε από τους 17 εκ των 24 εκπροσώπων των κομμάτων, που μετείχαν στη διαδικασία της ακρόασης των υποψηφίων. Ακολούθησε με 15 ψήφους η Αρεοπαγίτης Ιωάννα Κλάπα και τρίτη με 11 ψήφους ήρθε η Αρεοπαγίτης Μαρία Λεπενιώτη.

Η Μαρία Λεπενιώτη κατάγεται από την Τζούρτζια Ασπροποτάμου και η Φιλεκπαιδευτική αδελφότητα Τζούρτζιας της Αθανανίας έγραψε τα εξής:

Μεγάλη συγκίνηση και τιμή για την Τζούρτζια και ιδιαίτερα για την Φιλεκπαιδευτική μας Αδελφότητα η εκλογή της συμπατριώτισσάς μας κ.Μαρίας Λεπενιώτη η οποία αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους και με το Υπουργικό συμβούλιο της από 01/09/2023 που επακολούθησε εξελέγη Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου!!!

Πάντα δίπλα στην Αδελφότητά μας ως ενεργό μέλος στηρίζει κάθε προσπάθεια και δράση για την επίτευξη των σκοπών μας !!!

Νιώθουμε υπερήφανοι για την εξέλιξη της και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα της θέση και στις μεγάλες ευθύνες που αναλαμβάνει !!!

Φιλεκπαιδευτική αδελφότητα Τζούρτζιας της Αθανανίας