Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός Τρικαλινού συνοριοφύλακα στον Έβρο

Ο Τρικαλινός αστυνομικός Χρήστος Πούλιος, είναι ανάμεσα στους εκατοντάδες εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας, που υπερασπίζονται την διαφύλαξη των ελληνικών συνόρων από τις εισροές των λαθρομεταναστών στον Έβρο.

Ο ίδιος έκανε στα socialmedia μια προσωπική εκ βαθέων εξομολόγηση για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνοτουρκική μεθόριο.

«Άρχισε σιγά-σιγά να βραδιάζει εδώ στα Νέα Βύσσα του Έβρου και τα πράγματα (τουλάχιστον στο συνοριακό κομμάτι που μας έχει ανατεθεί να φυλάμε) έχουν ηρεμήσει από ώρα. Ας ελπίσουμε πως δεν θα ενταθούν οι επιθέσεις των αλλοδαπών τη νύχτα που το σκοτάδι θα δυσκολεύει κατά πολύ το έργο μας. Βέβαια συνεχίζουν ξαφνικά κι απ’ το πουθενά να εμφανίζονται πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών που επιχειρούν να περάσουν το φράχτη, οπότε αναλαμβάνουμε δράση για την αποτροπή κάθε προσπάθειας των εισβολέων. Το ίδιο συμβαίνει σε όλο το μήκος των πολλών συνοριακών χιλιομέτρων, με τους συναδέλφους να αποκρούουν τις κατά κύματα “επιθέσεις των εισβολέων” με επιτυχία παρά τον πετροπόλεμο που εξαπολύουν οι αλλοδαποί. Πάντως σε πρώτη φάση η αποτρεπτική μας δύναμη αποδεικνύεται αποτελεσματικότατη. Αν συνεχίσουμε έτσι οι όποιες επιδιώξεις Τούρκων και άλλων που επιθυμούν τη μαζική εισβολή αλλοδαπών στη χώρα πολύ γρήγορα θα εγκαταλειφθούν. Συνεχίζουμε…».